Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Alig több mint száz nap áll előttünk. Miközben folynak az építkezések, a szervezési munkálatok, valamint az önkéntesek felkészítése, tavasszal Győrbe látogatnak a nemzetek csapatainak vezetői, majd az olimpiai láng is megérkezik, hogy aztán július 23-án, Magyarország történetében először városunkban lobbanjon fel – olvasható az esemény Sportime Magazinhoz eljuttatott hírlevelében.
A tornászok dohai világkupaversenyén Berki Krisztián lólengésben, Kovács Zsófia pedig felemáskorláton és ugrásban bejutott a döntőbe.
A Düsseldorfban május 29. és június 5. között megrendezésre kerülő egyéni világbajnokságon a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnöksége négy női és öt férfi játékos indulását javasolja.
Alig több, mint két hónap telt el Miklós Edit szörnyű balesete óta, az alpesi síző már megkezdte az erőnléti edzéseket.
A tavalyi, budapesti szinkronkorcsolya-világbajnokságon a Team Passion elnevezésű formáció a 15. helyen zárt - most ezt az eredményt szeretnék felülmúlni.
Nagy Konrád gyorskorcsolyázó egyszerűen topformában van: alig telt el egy hét azóta, hogy megdöntötte saját országos csúcsát 1500 méteren, most 500 méteren is megismételte ugyanezt.