Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A 12 között Galambos Péter

Sikeresen szerepelt a szerdai negyeddöntőben Galambos Péter, aki bejutott a legjobb 12 közé az evezősök világbajnokságán, Rotterdamban.

Magyarországot három könnyűsúlyú egység képviseli a regattán, amelyen az olimpia műsorán nem szereplő számokban zajlik a küzdelem.

A 29 éves váci evezős, Galambos egypárban versenyez, ebben a számban korábban volt már ezüst- és bronzérmes is vb-n. A nemzetközi szövetség honlapja alapján szerdai futamában nem bízott semmit a véletlenre, mert bár az első három hely ért középdöntőt, ő végig vezetve megnyerte a versenyt, így készülhet a csütörtök délutáni újabb pályára, amelyen már a fináléba kerülés lesz a tét.

A nők hasonló számában érdekelt Abid Syham szerdán az alsóági középdöntőben szállt vízre, de mivel futamában egyik riválisát sem tudta megelőzni, zárásként a D döntőben versenyez majd, azaz legjobb esetben is 19. lesz a 22 fős mezőnyben.

A Szigeti Roland, Forrai Dávid kormányos nélküli kettes Abid Syhamhoz hasonlóan legközelebb szombaton versenyez, mégpedig a C fináléban.

A vb vasárnapig tart, a döntőket szombaton és vasárnap rendezik.

Utoljára frissítve: szerda, 24 augusztus 2016 20:31