Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Futamgyőzelem Érdi Mária zsebében

A Világkupa harmadik napján nagyszerű versenyzést mutatott be Érdi Mária, teljesítményének pedig meg is lett a gyümölcse.

Érdi Mária futamgyőzelemmel folytatta szereplését a Világkupán Melbourne-ben. A verseny harmadik futamán nagyszerű versenyzéssel győzött a riói olimpiai bajnok Marit Bouwmeester és az ausztrál Ashley Stoddard előtt. A következő, a negyedik futamon Bouwmeester ért elsőként a célba. Érdi Stoddard és az olasz Zennaro mögött 4. helyen futott be. Ötödik lett az olimpiai bronzérmes dán Anne-Marie Rindom.

A Világkupa verseny után rövidesen kezdődő ifjúsági-világbajnokságra is készülő Érdi Mária ezzel az összetett 11. helyről ma a 4-re ugrott előre! Nem ez az első Világkupa futamgyőzelme: már 2015-ben élete első Világkupa-versenyének utolsó futamán győzött Palma de Mallorcán, majd idén júniusban futamot tudott nyerni Portland-Weymouth vizein is – írja a hunsail.hu.

Érdi Mária 2016-ban a Melbourne-i zárófordulón kívül a megrendezett négyből három VK-állomáson versenyzett: Hyeres-ben 13., Weymouth-ban és Csingtaóban egyaránt a 8. helyen végzett. 2016-ban a Világkupa-versenyeken már csak a meghívott, legjobb versenyzők vehetnek részt.