Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kettős győzelemmel jutott tovább a Budaörs Fotó: Budaörsi Sport Club

Kettős győzelemmel jutott tovább a Budaörs Kiemelt

Kettős győzelemmel jutott tovább az ETTU Kupa harmadik fordulójából a Budaörsi 2i SC női asztalitenisz-csapata, miután a szombati, hazai visszavágón ismét 3-0-ra bizonyult jobbnak a spanyol Balaguer együttesénél.

A házigazdáknál a friss Top 12-győztes Nagyváradi Mercédesz, továbbá Pergel Szandra és Varga Tímea lépett asztalhoz, míg a vendégeknél az oroszból hollanddá lett Yana Timina és az ukrán Natalia Proszvirnyina mellett ezúttal a spanyol Anna Biscarri kapott lehetőséget.

A Budaörs három hete mindössze két szettet vesztve nyert 3-0-ra Spanyolországban, most annyi volt a különbség, hogy a Balaguer egyetlen játszmát sem tudott begyűjteni.

A magyar csapat ezzel bekerült a negyedik fordulóba, ennek továbbjutói küzdhetnek majd meg a Bajnokok Ligájából átkerülő négy csapattal a legjobb négy közé kerülésért.

A Budaörsi Sport Club asztalitenisz-szakosztályának megszakítás nélkül ez a 15. szezonja az európai kupákban, legjobb eredménye a BL-döntő és az ETTU Kupában elért negyeddöntős hely volt. A szombati meccs előtt ünnepélyesen köszöntötték azokat, akik az elmúlt 15 év nemzetközi kuparészvételeinek fontos szereplői voltak.

Eredmény, női ETTU Kupa, 3. forduló, visszavágó:
Budaörsi 2i SC - CTT Balaguer-Villart Logistic (spanyol) 3-0