Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kovács duplázott Fotó: Facebook (Dunaferr SE Tornász Lányok és Fiúk)

Kovács duplázott

A felemáskorláton aratott szombati győzelme után vasárnap gerendán is a legjobbnak bizonyult Kovács Zsófia a tornászok országos szerbajnokságán a budapesti Központi Tornacsarnokban.

Az olimpikon versenyző volt az egyetlen a viadalon, aki duplázni tudott, a két nap alatt három szeren indult, és mindegyikben felállhatott a dobogóra: felemáskorláton és gerendán első, ugrásban második lett. A nők másik vasárnapi számában, talajon Böczögő Dorina győzött.

"Nagyon örülök, hogy gerendán is megvédtem a bajnoki címemet, ráadásul elég jól ment a gyakorlat - mondta Kovács Zsófia. - A talajt most kihagytam, egy kicsit pihentem, hiszen múlt héten a dohai világkupán voltam, jövő hétvégén pedig már a Matolay-emlékversenyen indulok."

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a férfiaknál három különböző győztest avattak a zárnapon: Kardos Botond korláton, Bilics Bence ugrásban, Vecsernyés Dávid pedig nyújtón lett országos bajnok. Babos Ádám a két nap alatt három szeren is érmet szerzett: a szombati talaj aranyérme mellé vasárnap begyűjtött két bronzérmet is nyújtón és korláton.