Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Miklós Edit is indul a hétvégi vk-n Forrás: Facebook (Miklós Edit)

Miklós Edit is indul a hétvégi vk-n Kiemelt

Lesiklásban és szuper-óriásműlesiklásban is indul Miklós Edit, az alpesi sízők világkupa-sorozatának hétvégi állomásán, a németországi Garmisch-Partenkirchenben.

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a versenyző - aki szezonbeli eddigi legjobb eredményét elérve hatodik lett legutóbbi lesiklófutamában, Cortina d'Ampezzo-ban - ezúttal is szeretne a legjobb tíz között végezni, szuper-óriásműlesiklásban pedig tovább gyarapítaná vk-pontjai számát.

Az olimpiai hetedik síző szerint hibátlan teljesítménnyel a dobogós helyezés is összejöhet számára Németországban. A közleményben felidézték, hogy ezen a pályán 2013-ban szerepelt a legjobban, amikor lesiklásban a 18. lett.

"Két napot Kühtaion edzettünk a hét elején, szerda óta pedig Garmischban vagyok. Szeretem ezt a pályát is, egy évvel ezelőtt majdnem sikerült egy jó lesiklóversenyt produkálnom, de sajnos elestem" - nyilatkozta Miklós Edit.

Kiemelte: idén egy hónappal hamarabb rendezik a versenyt, ezért a nap olyan szögben süt majd, hogy a pálya árnyékban marad, a nehéz látási viszonyok ugyanakkor végig a verseny folyamán minden induló számára azonos körülményeket biztosítanak.

 

Forrás: MTI

Utoljára frissítve: csütörtök, 04 február 2016 15:35