Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Nagy dobásra készül Miklós Edit Fotó: Facebook (Miklós Edit)

Nagy dobásra készül Miklós Edit Kiemelt

Miklós Edit legalább a legjobb tíz között szeretne végezni a női alpesi sízők következő világkupa-állomásán, az olaszországi La Thuilében, de teljesen elégedett csak akkor lenne, ha dobogóra is állhatna.

"Hétfőn érkeztünk a helyszínre a csapatommal és igyekeztünk minél több információhoz jutni, tapasztalatokat szerezni a pályáról - idézte csütörtöki anyagában a honi sportági szövetség Miklós Editet. - Így, hogy elmaradt a múlt heti, Crans Montana-i futam, még jobban fokozódott bennem a bizonyítási vágy. Már nagyon várom a versenyt. Szeretnék egy nagyot lépni előre a célom felé, hogy az idei szezonban is a legjobb három között végezzek" - mondta a szocsi téli olimpián lesiklásban hetedik helyezett magyar síző, aki az előző szezonban magyar sporttörténelmet írva harmadik lett a St. Moritz-i vk-viadalon.

A csíkszeredai születésű alpesi sízőnek két lehetősége is van, hogy érmes legyen, mivel a múlt pénteken elhalasztott lesikló futamot most pótolják, tehát pénteken és szombaton is éremért szállhat harcba. A vasárnapi szuper-óriásműlesiklásban pedig az a célja, hogy ismét pontszerző legyen, azaz a legjobb harminc között végezzen.

A lesiklás szakági vk-pontversenyében 12. Miklós Edit pályafutása során először versenyez majd a La Thuile-i pályán.

 

Forrás: MTI

Utoljára frissítve: csütörtök, 18 február 2016 18:04