Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Nem a magyar ökölvívók a favoritok Fotó: Facebook (Felix Promotion - menedzseriroda)

Nem a magyar ökölvívók a favoritok

A főszervező Rácz Félix szerint nagyobb részben nem a magyar öklözők lesznek majd a favoritok szombaton, a budakalászi gálán.

A Felix Promotion vezetője az idei utolsó rendezvényük előtt az M4 Sport csütörtöki, Sportreggeli című műsorában elmondta, hogy Baranyi Richárd a Boksz Világszervezetnél (WBO) szeptemberben megszerzett félnehézsúlyú Európa-bajnoki övét igyekszik megvédeni a svájci Alis Sijaric ellen. Kiemelte: izgalmas, látványos meccsre van kilátás, a magyar ökölvívó ugyanis eddig 12, a svájci pedig 11 alkalommal győzött kiütéssel a profik között.

Rácz Félix hozzátette: a cirkálósúlyú bajnok, Tóth Tamás két döntetlen után harmadszor is megküzd Bozai Gyulával a magyar bajnoki címért, és reméli, ezúttal már eldől valamelyikük javára a párharc.

A WBO interkontinentális bajnoka, Szellő Imre számára a szombati lesz az utolsó felkészülési találkozó a februári címmérkőzése előtt, de még Harcsa Norbert és Darmos József is a kötelek közé lép a telt házas Kalászi Sportcsarnokban.

"Nagyon jó párosításokat sikerült az év végére összehoznunk. A mérkőzések nagyobb részében nem a magyar srácok lesznek a favoritok" - nyilatkozta Rácz. Mint elmondta, Kovács Zoltán, Baranyi Richárd és Szellő Imre is a legjobb 15 között van kategóriájában a világranglistán, és amennyiben tartani tudják a formájukat, másfél éven belül - de akár már jövő ősszel - eljuthatnak a világbajnoki címmérkőzésig.

A Felix Promotion szombati ökölvívó gáláját az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

 

Forrás: MTI