Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szinte biztosan nem lesz ott Phjongcshangban Gyarmati Panka Fotó: Facebook (Gyarmati Panka)

Szinte biztosan nem lesz ott Phjongcshangban Gyarmati Panka Kiemelt

Habár január közepén tér vissza, azonban a februári ötkarikás szereplésre már nincs esélye a legjobb magyar hódeszkásnak, Gyarmati Pankának.

A sportoló, aki 2016-ban a sportág történetében első magyarként nyert vk-versenyt, az M4 Sport Sportreggeli című műsorában beszélt hétfőn az elmúlt egy évéről és a közeljövő programjáról, és mint mondta: "nagyon-nagyon pici az esélye" annak, hogy a phjongcshangi téli játékokon szerepeljen.

"Igazából egy versenyem lesz előtte, de alapvetően hat versenyt néznek. Azok vannak átlagolva" - érzékeltette a helyzetet a hódeszkás, aki a 2022-es olimpiát még távolinak nevezte, ezért azzal kapcsolatban nem is akart ígérgetni.

A 24 éves versenyző tavaly novemberben edzés közben eltörte a sípcsontját, ezután hosszú rehabilitációs időszak következett. Elárulta, elsősorban mentálisan volt nehéz megküzdenie a helyzettel, ugyanakkor még mindig nincs százszázalékos állapotban, érez fájdalmat a lábában, ennek ellenére mindent el tud végezni, ami szükséges.

Gyarmati első versenye előtt még három hétig Coloradóban edzőtáborozik, majd január közepén indul a svájci vk-állomáson. A szezonban ezek után még Franciaországban és Olaszországban szerepel egy-egy viadalon.