Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Elutazott a tornászok szeptember 30-án kezdődő antwerpeni világbajnokságra a Berki Krisztián, Kállai Zoltán, Tálas Bence, Vecsernyés Dávid és Szabó Nándor összeállítású férfi válogatott.
Deák Bárdos Mihály az ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Kiss Balázs bronzérmet nyert a kötöttfogásúak 96 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
Lőrincz Viktor bronzérmet nyert a kötöttfogásúak 84 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
Módós Péter megnyerte bronzmérkőzését, így harmadikként zárt a kötöttfogásúak 55 kg-os súlycsoportjában a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokság pénteki napján.
A Magyar Birkózás.hu portál a Facebook-on elindította a "Legszebb birkózó lányok oldala", névre hallgató lapot, amely azzal a céllal jött létre, hogy támogassa a női birkózó szakágat, növelje annak ismertségét, és hírverést csináljon a birkózó sportnak a Világbajnokság előtt.