Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A női és férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók számára is az éremszerzés a cél a 2018-as pjongcsangi téli olimpián. Kósa Lajos a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: a közelmúlt eredményei alapján mindkét nem képviselőivel szemben reális elvárás a dobogós hely a téli játékokon, sőt, az arany megszerzését sem tartja kizártnak.
Idén a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) saját kiadásában jelent meg az év jelentős eseményeit, történéseit felelevenítő sportévkönyv, a Sport 2014.
Simon Bencének egy riválist sikerült megelőznie, míg Vaspöri Gábor közvetlenül honfitársa előtt végezve ötödik lett a 94 kilogrammos férfikategória hét résztvevőt számláló D csoportjában a kazahsztáni olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
Elutazott a tornászok szeptember 30-án kezdődő antwerpeni világbajnokságra a Berki Krisztián, Kállai Zoltán, Tálas Bence, Vecsernyés Dávid és Szabó Nándor összeállítású férfi válogatott.
Deák Bárdos Mihály az ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Kiss Balázs bronzérmet nyert a kötöttfogásúak 96 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.