Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Több mint hétmillió forint óvadék ellenében házi őrizetbe helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint még márciusban a gépkocsijával nagy sebességgel belerohant az előtte álló autóba a fővárosi Szentendrei úton, és emiatt a másik járműben ketten - köztük Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos - meghaltak.
Nem kellett az első győri EYOF-rekorda várni, hiszen az úszóknál már hétfőn ünnepelhettek egy csúcsdöntést.
Igazán különlegesre és felemelőre sikerült a XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megnyitója Győrben.
Munkássága elismeréseképpen kitüntetésben részesítette a Karate Világszövetség elnökét, Antonio Espinost a Nemzetközi Fair Play Bizottság. A díjat a wroclawi Világjátékokon adta át a szervezet magyar elnöke, a nemrég a Nemzet Sportolójának választott Kamuti Jenő.
Az olasz Giorgio Minisini és Mariangela Perrupato a szinkronúszás vegyes páros szabadgyakorlatának döntőjében a 17. vizes világbajnokságon a Városligetben 2017. július 22-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Több ezer sportoló érkezik péntektől Győrbe, a július 23-án kezdődő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra. A sportolók és kísérőik kényelméről és magas színvonalú ellátásáról a sportesemény alatt, a régi olajgyár területén felépített olimpiai falu mellett, a Széchenyi István Egyetemen felépített, új, határidőre elkészült, kilenc szintes kollégium gondoskodik.