Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
A júliusi győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra való felkészülés egyik kiemelkedő mérföldköve az úgynevezett Chefs de Mission Seminar, amelyre a résztvevő nemzetek csapatvezetői érkeztek a városba, akik előadásokon hallgathatták meg az egyes területek – mint például az akkreditáció, a szállítás, az egészségügyi szolgáltatások, a biztonsági intézkedések, a ceremóniák, az önkéntesség – legfőbb tudnivalóit.
A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) újabb tagszervezetekkel bővült - az egyesület csütörtöki közgyűlésén a Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége, a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és az Árpád Vezér Diáksport Egyesület is felvételt nyert a tagszervezetek közé.
A 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja megérkezett a játékok idei helyszínére, Győrbe.
A Németországban zajló tekecsapat-világbajnokság előtt U18-as vb-t és U14-es Világkupát is rendeztek, s mindkét korosztályban lett magyar dobogós.
A Katowicében zajló szkander-Európa-bajnokság magyar sikerekkel folytatódott, ugyanis az európai szövetség kongresszusán eldőlt, hogy a 2020-as Európa-bajnokságot Magyarország rendezheti meg, illetve a kontinensbajnokság második napján további érmeket gyűjtöttek a magyar csapat tagjai.
Ismét csoda történt, amikor a szegedi gyermekklinikán kezelt, súlyos betegséggel küzdő 14 éves Péter álma valóra vált, s beülhetett abba a szuper kajakba, amit példaképe, Kammerer Zoltán olimpikon adott át neki. A 14 év alatt több mint 3000 álmot megvalósító Csodalámpa Alapítvány és támogatói a sokszor lehetetlennek tűnő kérések teljesítésével biztatást és reményt adnak a beteg gyerekeknek, akik a nem…