Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Jelenleg is zajlik az I. Nemzeti Teke Konzultáció, amelynek elsődleges célja, hogy megbeszéljék a problémákat s egyben megoldást is találjanak rájuk a sportág jövője érdekében.
Az Anconában rendezett aerobik Európa-bajnokságon a magyar felnőtt válogatott egy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szerzett.
A Tbilisziben zajló sakk világkupa fináléjába az örmény Levon Aronjan és a kínai Ting Li-zsen jutott be.
A II. Albert monacói herceg nevével fémjelzett rangos nemzetközi szervezet, a Peace and Sports (magyarul: Béke és Sportok) Mórádi Zsoltot a nagykövetei közé választotta. A kinevezéssel a nyolcszoros világbajnok magyar kick-boxos előkelő tagságba került, s egyben hatalmas sportdiplomáciai sikert aratott.
A 2017-es IPSC lövészbajnokságra szeptember 30.-án a salgótarjáni lőtér ad otthont - a harmadik Agria Kupa országos pisztolybajnokságként szerepel a versenynaptárban.
Kedden adta hírül a kiemelt bűnügyek felderítésében illetékes orosz Nyomozó Bizottság (SZK), hogy majdnem egy hónapos rejtőzködése után most feladta magát az a férfi, aki augusztus végén utcai verekedésben megölte Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnokot.