Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A sportolók sikerei mögötti világ Kiemelt

A sportolók sikerei mögötti világba enged betekintést a Fairplay - Sportóriások legendája című táncjáték, amelyet a Coincidance Táncszínház előadásában vasárnap a Városmajori Szabadtéri Színpadon láthat első alkalommal a közönség. 

Gyulai Júlia rendező-koreográfus a darabbal nem csak a sportolók sikerei előtt tiszteleg, de édesapjának, Gyulai Istvánnak, a népszerű sportriporternek és a Nemzetközi Atlétikai Szövetség volt főtitkárának is emléket állít - olvasható a Szabad Tér Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

    A Fairplay egy fiatal fiú álmain és küzdelmein keresztül mutatja be, mit jelent a semmiből indulni, kitartani, és célba érni, illetve mi az, amiért érdemes küzdeni, és mire tanítja meg a sport az embert.
    Az ír sztepptánc Európa-bajnokait felvonultató, illetve elismert kortárs táncosokból álló, 2008-ban alakult Coincidance Táncszínház sajátos stílusa az ír sztepptánc és a kortárs tánc ötvözésén alapszik. Az új bemutatóban a társulat védjegyévé vált mozgásnyelvet látványos, megkapó sportpillanatokat felelevenítő vetítés színesíti.
    A Fairplay a vasárnapi ősbemutató után a következő évadban a MOM Kulturális Központ műsorán lesz látható. Fotó: szabadter.hu

Bányász Árpád

„Sporttal minden könnyebb” – (r π)