Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Földön, vízen, levegőben Kiemelt

Erdei „Madár” Zsolt és Besenyei Péter nagyon jó barátok. Annyira, hogy Zsoltot például a műrepülő pilóta tanította meg horgászni.

A meglehetősen izgága Madár már egész kisgyerekként, 10 évesen elhatározta, hogy birkózni szeretne, ám, mivel nem indult birkózó szakosztály abban az egyesületben, ahova a szülei beíratták, végül az ökölvívást választotta. A most 43 esztendős sportoló három gyermek büszke édesapja, akik közül a legnagyobb épp olyan nyüzsgő, mint amilyen ő volt gyerekkorában. A 11 éves Viktort nemrégiben egy katonai táborba is elküldték, aki Madár szerint amellett, hogy mindenféle izgalmas, katonasággal kapcsolatos dolgot kipróbálhatott, annak örült a legjobban, hogy egy hétig nem kellett fürdenie.

Madár ugyanis igyekszik következetes lenni, és szereti, ha a tisztálkodással, fogmosással kapcsolatos rendet is betartják gyermekei, akik, ha tehetnék, inkább ellógnák ezeket a gyerekfejjel időpazarlásnak tűnő tevékenységeket.

A felvétel során az is kiderült, Besenyei Péter tanította meg Zsoltot horgászni. Azóta is gyakran mennek együtt pecázni. Zsolt egy horgászversenyen legyőzte Pétert, amikor egy 71 kilós halat fogott ki a vízből. Ám a történetnek itt még nincs vége, a sztori igazi pikantériáját az adja, kivel volt egy csapatban Madár, amikor az ominózus eset történt…

Besenyei Péter azt is elmesélte, hogyan viccelte meg anno Fábry Sándort, amikor átadta neki a repülő kormányát. Fábrynak kellett felszállnia, majd utána még 10 percig vezetnie a gépet úgy, hogy rettegett a repüléstől. A humorista azóta beleszeretett a repülésbe, és többször ült már Péter mellett a pilótafülkében. Fábryhoz hasonlóan Madárnak sem szíve csücske a felhők között való cirkálás, de Besenyei nem adta fel, és kamerák előtt ismét meghívta egy repülésre barátját.

Vajon rászánja-e magát Madár a közös repülésre Besenyeivel? Ki volt az ökölvívóval egy csapatban, amikor legyőzte a műrepülő pilótát a horgászversenyen? Mindezek kiderülnek csütörök este 8 órakor a Sláger TV Snóbli című műsorán.