Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Képünk illusztráció. Képünk illusztráció.

Hétvégén rendezik hazánk legnagyobb dartsversenyét

Hétvégén kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb dartsversenye, a 18. Hungarian Open, amelyre 17 országból csaknem kétezer nevezés érkezett.

Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Élő Norbert, a sportág hazai szövetségének elnöke kifejtette, azért is fontos a mostani viadal, mert a BDO szervezet januári világbajnokságának pontszerző eseménye, de a kelet-európai rangsorba is beleszámít, amelynek győztese indulhat a vb-n.

"Harminc-negyvenezer ember játssza Magyarországon ezt a sportot, közülük ezren igazolt versenyzők. Idén sikeres ifjúsági Eb-t rendeztünk, 2018-ban pedig felnőttek kontinensviadalának adunk otthont. A következő nagy tervünk a steel világbajnokság megrendezése lesz, amelyre pályázni fogunk" - mondta a sportvezető.

Ziegenhám Medárd szövetségi kapitány, egyben a szervezőbizottság elnöke elmondta, a Hotel Hungaria City Centerben lesz a viadal, amelynek szombati és vasárnapi része is pontszerző verseny lesz. Az érdeklődők ingyen tekinthetik meg a versenyt, míg az elődöntőktől a Darts Online YouTube-csatornáján élőben lehet követni az eseményeket.