Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Magyar táncosok is szereztek érmeket az olimpia alatt

A világ egyik legrangosabb táncversenyén fantasztikusan szerepeltek a magyar indulók. Több ezer táncos lépett parkettre az olimpia alatt megrendezett German Openen, amelynek Stuttgart adott otthont.

A profi latin rising star mezőnyben a Süttő Roland, Tombácz Anikó duó aranyérmes lett, 34 párost megelőzve. A senior I-es standardosok között is volt egy magyar éremszerző páros: Balogh Csongor és Szabó Anita második lett a 115 duót felvonultató mezőnyben.

A profi standard Super Grand Prix-n, László Csaba és Páli Viktória döntőzött, és a hatodik helyen végzett (itt összesen 61 páros indult). Ugyancsak finalista volt az Andrea Silvestri, Váradi Martina duó, amely az egyik kiemelt kategóriában, a latin Grand Slam-en jutott egészen a döntőig, és végül hatodik lett (ebben a mezőnyben 263 páros indult).

Utóbbi két páros tagja a Világjátékok-keretnek. Ebben a sportágban a világranglistás helyezések alapján osztanak kvótákat a nem olimpiai sportágak seregszemléjére, amely 2017-ben a lengyelországi Wroclawban rendeznek meg.

Utoljára frissítve: hétfő, 22 augusztus 2016 10:35