Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /var/www/clients/client17/web196/web/images/tanpalya8

×

Megjegyzés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/tanpalya8

Michelisz Norbert: „Mindig, mindenhol nyerni szeretek"

A WTCC magyar klasszisa egy Honda volánjánál és szimulátoron is legyőzte a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban az őt kihívó zenészeket, Bebét és Némót

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban régen hallatszódott ennyi nevetés, mint hétfő délután. Na, nem valami kabaré vagy vígjáték jeleneteit forgatták a Tanpályán, hanem egy igazi, „vérre menő" küzdelem zajlott az aszfalton és a képernyőn. Hazánk két ismert zenésze, Bebe (Back II Black) és Németh Gábor, alias Némo (egykori Club 54) kétfrontos csatára hívta ki a túraautó-világbajnokság 2012-es privát világbajnokát, Michelisz Norbertet. A nap rengeteg poént, frenetikus jókedvet, és a várt végeredményt hozta: mind az aszfalton, mind pedig a szimulátoron a WTCC magyar klasszisa diadalmaskodott. Norbi elárulta, a két zenész nagyon kemény ellenfélnek bizonyult, és abszolút komolyan vette hármuk csatáját.
Noha a balesetmentes közlekedés elősegítését célzó kurzusok szervezése és megtartása a fő feladata a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumnak, illetve kiemelt feladatának tekinti a gyermekek biztonságos közlekedésre való nevelését, azért a könnyedebb programok is helyet kapnak az „étlapjukon". Hétfő délután a WTCC magyar klasszisa, Michelisz Norbert az idei szezonjának „legkeményebb csatáit" vívta meg a Tanpályán, illetve egy szimulátor előtt. A túraautó világbajnokság 2012-es privát világbajnokát ugyanis éppen ott akarta legyőzni a hazai könnyű zenei élet két sztárja, Bebe és Némo, ahol Norbi a legnagyobb sikereit aratta.
A kétfrontos csata első állomásaként három pálya – rántópad, kör és szlalom – nehézségein kellett átküzdeniük magukat Norbi tűzpiros Hondájával. A WTCC klasszisa kezdte a megmérettetést, és hibátlanul, szintidőn belül ért a célba. Bebe és Némo sem hibázott, igaz, az ő tempójuk „kicsit elmaradt" Micheliszétől.
„Miután láttam az első méterek után, hogy mindketten rutinos sofőrök, így egy pillanatig sem féltettem a Hondát. Nagyon jól kezelték az autót, igencsak kemény ellenfélnek bizonyultak. Természetesen megpróbáltam komolyan venni a nagy összecsapást, hiszen egyrészt imádok vezetni, másrészt legalább annyira szeretek nyerni is. Igaz, a mai napnak nem ez volt a fő szempontja" – árulta el Michelisz Norbi, a Tanpálya ezen a délután igencsak mosolygós Arca.
A nagy kihívás napja a szimulátor előtt folytatódott, ahol Norbi a régi énjét felidézve egy bemelegítő kör után „odavert" egy olyan űridőt, hogy a két zenész azonnal megállapította, ha jövő karácsonyig itt róják a köröket, akkor sem tudják ezt megjavítani.

„Bevallom, manapság már csak a holtszezonban ülök oda a szimulátorhoz. Ugyan az éles autóvezetést már sokkal jobban kedvelem, kellemes felüdülést jelentett most felidézni, hogy képes vagyok még mindig jó eredményre a szimulátorral is" – jelentette ki a WTCC magyar klasszisa.
A két zenész közül Bebe elmondta, többször járt már a hungaroringi vezetéstechnikai centrumban, és minden alkalommal azt tapasztalta, mindig többet és többet tud meg saját és autója határairól.

„Mindenképpen kötelezővé tenném egy itt elvégzett kurzust azoknak, akik éppen jogosítványt szereznek" – fogalmazott a Back II Black frontembere, aki hozzátette. – „Norbit sokszor láttam versenyezni, és nagyon örülök, hogy végre személyesen is megismerhettem. Ember maradt a nagy sikerei, népszerűsége ellenére, és látszott rajta, komolyan vesz minket, tisztelte bennünk az ellenfelet. Holott az ő ideje elérhetetlen volt számunkra."
Némo előbb a lassan járj, tovább érsz elv alapján bezsebelte a bronzérmet a nagy kihívások napján, majd azonnal visszavágót ajánlott Norbinak. A színpadon.

„Nem vagyok színpadi alkat, és az énektanárom sem állította rólam, hogy olyan a hangom, mint Andrea Bocellié. Zenei érzékért és jó hangért sem álltam sorba kétszer, így maximum a színpad előtt tapsolok majd nekik a fellépéseken" – hárította el nevetve a visszavágó lehetőségét Norbi.

{gallery}tanpalya8{/gallery}

Utoljára frissítve: péntek, 30 október 2015 08:35