Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Pályázat útján keres a női csapatnak új szövetségi kapitányt a MOATSZ Fotó: MTI

Pályázat útján keres a női csapatnak új szövetségi kapitányt a MOATSZ

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) pályázat útján keres új szövetségi kapitányt a női válogatott élére. A csapatot 2005 óta irányító szövetségi kapitány, Téglás Péter még augusztus végén jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a január 31.-én lejáró szerződését.

A MOATSZ honlapján olvasható részletes felhívás szerint az új kapitánynak többek között az lesz a feladata, hogy a jövőben integrálja az U21-es és ifjúsági játékosokat a felnőtt válogatottba. Közölték: az elmúlt években a válogatottak működését megalapozó finanszírozásban elért fejlődés stabil környezetet teremtett, s ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog.

"Ennek következményeként a MOATSZ célja, hogy csak a női szakágnak helyet biztosító akadémiát hoz létre Budapesten, amely a felnőtt és az ifjúsági válogatottak számára is otthonul szolgál. Az új kapitánynak domináns szerepet szán a MOATSZ az akadémia operatív feladatainak végrehajtásában, akinek egyúttal egy ambiciózus csapatot kell építenie a 2019-es budapesti világbajnokságra is. Olyan edzőt keres a MOATSZ, aki nyitott az új dolgokra, képes új impulzusokat és innovatív megközelítéseket kínálni a magyar női asztalitenisz számára" - írják a honlapon.

A pozíció iránt érdeklődőktől részletes sportszakmai önéletrajzot, motivációs levelet és az éves fizetési igényt tartalmazó jelentkezést várnak, amelyet Stocker Miklós főtitkárhoz kell eljuttatni. A határidő november 7-e.

Téglás Péter a jövő évtől Luxemburgban folytatja a pályafutását.