Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Péntektől sportolók vették birtokba a Széchenyi István Egyetem vadonatúj kollégiumát Kiemelt

Több ezer sportoló érkezik péntektől Győrbe, a július 23-án kezdődő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra. A sportolók és kísérőik kényelméről és magas színvonalú ellátásáról a sportesemény alatt, a régi olajgyár területén felépített olimpiai falu mellett, a Széchenyi István Egyetemen felépített, új, határidőre elkészült, kilenc szintes kollégium gondoskodik.

Közel húszezer négyzetméteres az épület, 550 kétágyas szobát foglal magában. Egy apartmanból két szoba nyílik, közös zuhanyzóval és hűtőszekrénnyel. Minden szinten találunk közös társalgót, konyhát, mosó- és szárító helyiséget.

Az épület légkondicionált, szépen és ízlésesen megépített, minőségi anyagokat használtak a kivitelezők.

A kollégium közvetlenül a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ mellett helyezkedik el, az egykori ideiglenes edzőcsarnok helyén, amelyet lebontottak, mivel műszakilag elavult.(A Mobilis jelenleg az EYOF sikeres és zavartalan lebonyolítását elősegítő önkéntesek bázisa.)

Az új kollégium építésével párhozamosan felújították a régi, hétszintes, 450 ágyas kollégiumot is, ahol nem csak a szobákat modernizálták, de belsőépítészeti és villamossági, valamint részleges gépészeti korszerűsítések valósultak meg.