Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Újra bizalmat szavaztak Markovits Lászlónak

A Vasas Sport Clubot a következő négy évben is Markovits László fogja vezetni.

A fővárosi egyesület csütörtöki tisztújító közgyűlésén a tagok titkos szavazással, egyhangúlag választották meg ismét Markovitsot, aki 2002-től ül az elnöki székben, és most a negyedik ciklusát kezdi el, amire még nem volt példa a 105 éves klub fennállása során.

"Feltétlenül megtisztelő, hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező egyesület történelmének részese lehetek, de ez egy csapatmunka, a közvetlen munkatársaim és a szakosztályok nélkül nem menne" - mondta megválasztása után Markovits László a klub közleménye szerint.

A csütörtöki közgyűlés kiemelt témája volt a Vasas tervezett létesítményfejlesztése. Az elnök tájékoztatása szerint a Fáy utcában ősszel elkezdődik a kézilabdacsarnok teljes körű rekonstrukciója, év végén elindul a stadion bontása, így ha minden jól megy, legkésőbb 2018 tavaszán már az új, 5000 fős Illovszky Stadionban játszhatja mérkőzéseit a labdarúgócsapat.

A Folyondár utcában nyár végétől folyamatosan korszerűsítik a teniszcentrumot, ahol jövőre megépül az új edzőcsarnok, 2018 végére pedig a meglévő csarnok teljes körű felújításával is végeznek. Markovits kiemelte, hogy a fejlesztések az egyesület valamennyi létesítményét érintik, így a Pasaréti Sportcentrumot és az olyan külsős helyszíneket is, mint a Normafán lévő síház.

Markovits László a riói olimpia és paralimpia kapcsán elmondta, hogy jelen állás szerint a klubot legalább 12 sportoló képviseli majd a játékokon.

Utoljára frissítve: csütörtök, 26 május 2016 20:57