Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A most induló „Közösségben az Egészségért" program szervezésében először találkoztak a kezdeményezés nagykövetei. A rendezvénynek a budapesti Maratonman Depo adott otthont.
A férfiaknál Berecz Zsombor, a nőknél pedig Érdi Mária lett az Év Vitorlázója 2014-ben.
Csütörtöktől vasárnapig Bangkokban rendezik az esztendő legrangosabb viadalainak egyikét, a World Tour-sorozat döntőjét.
Széles sporttársadalmi összefogást hozott a NOS Bajnokok szavazás. Az úttörő kezdeményezés keretében a nem olimpiai sportágak legjobbjaira lehetett voksolni. A sportolanemzet.hu portálon közel 150 ezren szavaztak a sportági szakszövetségek által jelölt férfi és női sportolókra, csapatokra, edzőkre és szövetségi kapitányokra. A kategóriák helyezettjei idén először részt vehetnek a december 18-i Sportcsillagok Gálaestjén.
Hogyan menjünk neki az ünnepeknek, hogy ne legyen január közepére 3-5 plusz kiló? Természetesen sportolva és helyes táplálkozással. A most megjelent Sportime Magazinban Csutka István tollából egy markáns motiváló cikk olvasható. Ha nem akarja, hogy hitehagyottan, plusz kilókkal, csapnivaló formában kezdeni a tavaszt, olvassa el a „TENNI, vagy NEM TENNI, az itt a kérdés" című írásunkat!
Huszonöt éves a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ), amely Diósjenőn ünnepelt. Az eseményről Szőke Viktóriától, az MSOSZ sajtósától kaptunk tudóstást.