Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A magyar amerikai futball válogatott 26-7-re kikapott Csehországtól története első összecsapásán az Építők-sporttelepen. Borult időjárás fogadta a játékosokat az Építők pályán, de a játékosoknak derűsek voltak, hiszen többen is jókedvűen nyilatkoztak még a találkozó előtt és bizakodóak voltak a csehek elleni meccset megelőzően.
Másodszor rendezik meg Budapesten az IRONMAN 70.3-at augusztus 22-én. A magyar versenyt idén is óriási nemzetközi és hazai érdeklődés övezi: eddig 65 ország közel 1 700 versenyzője regisztrált az embert próbáló mezőnybe. Az indulók 70 százaléka külföldi és közel felüknek ez az első IRONMAN versenye. Idén újabb távval egészül ki a versenysorozat: Svájc és Németország után Budapesten is rajthoz állhatnak…
Gajdos Tamás sokoldalú sportoló. A kommunikációs szakember a tavalyihoz hasonlóan, az idei szenior atlétikai ob-n is három számban indult és mind hármat megnyerte (400-800-1500m síkfutás), ebből a 400-at korosztályos országos csúccsal. Előtte, július elején még a futás-íjász országos bajnokságon is sikerült győznie, így kézenfekvőnek tűnik az ötlet, hogy egy újabb sajátos mester-hármasra törjön: nevezetesen az IM70,3Bp triatlon-hétvége műsorán szereplő augusztus…
A Sportime Magazin idei negyedik számában egy kicsit triatlonosra vettük a figurát...
Nyílt edzéssel egybekötött sajtótájékoztatón számolt be a FIG IV. Magyar Ritmikus Gimnasztika Világkupa és a III. MTK Budapest Kupa Szervező Bizottsága az augusztus 7. és 9. között rendezendő világverseny előkészületeiről.
Túl van az amerikai versenyek előtti utolsó megmérettetésén Mányoki Attila. A Közösségben az Egészségért program nagykövete az ausztriai Hallstattban úszott, és a 11 kilométeres versenyen a 14. helyet szerezte meg. Az eseményen 15 nemzet 170 úszója vett részt.