Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Magyar sportolók is szerepet kapnak a Sikernap 2015 elnevezésű rendezvényen, amelynek a Papp László Sportaréna ad otthont, és amelynek Arnold Schwarzenegger lesz a sztárvendége.
Szőcs Emőke olimpikon biatlon versenyző nagyszerűen kezdte a 2014/2015-ös szezont. Bár a hóhiány nagy mértéken megnehezítette felkészülését, a szövetség sportágfejlesztési erőfeszítései máris megtérülni látszanak. Biatlonosunk nagyszerű teljesítménnyel szerezte meg az előkelő 22. helyet a majd' 100 fős mezőnyben az ausztriai Obertilliach-ban megrendezett IBU Kupa sprint számában. A kiemelkedő helyezésénél még nagyobb siker, hogy csak egy lövőhibával volt, s 3,8%-os teljesítménnyel…
Szilágyi Áron a harmadik helyen végzett a férfi kardozók New York-i Grand Prix-viadalán.
Póta Georgina harmadik lett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának egymillió dollár összdíjazású döntőjében, Bangkokban, miután a vasárnapi elődöntőben alulmaradt az esélyesebb japán Isikava Kaszumival szemben.
A most induló „Közösségben az Egészségért" program szervezésében először találkoztak a kezdeményezés nagykövetei. A rendezvénynek a budapesti Maratonman Depo adott otthont.
A férfiaknál Berecz Zsombor, a nőknél pedig Érdi Mária lett az Év Vitorlázója 2014-ben.