Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Vadnai Benjamin és Vadnai Jonatán a Kanári-szigetek legnagyobb városában edzőtáborozik. A két vitorlázó november 22-én érkezett Las Palmas-ba, Gran Canaria fővárosába.
Már nyomdában van a Sportime Magazin legújabb száma! A hétfőn megjelenő magazinban a sok-sok szabadidő- és tömegsport mellett, edzési tippek is találhatók, de természetesen ezúttal sem maradt ki az élsport sem.
Hivatalosan megnyitották csütörtökön a főváros új multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokát, az újbudai Tüskecsarnokot.
Milyen fontos pluszt ad egy párkapcsolathoz a sport értékrendszere? Erre a kérdésre keresi a választ Koós-Lukács Tímea, aki a Sportime Magazin hasábjain a Sportszerelmek írója. A december elején megjelenő számban Bánhidi Petrával és Czene Attilával készített interjút.
A Bajnokok Ligájában aratott pénteki siker után szombaton, az Extraligában is nyert a Szekszárd női asztalitenisz csapata, amely ezúttal a vendég Budaörsnél bizonyult jobbnak.
Együttműködési megállapodást írt alá a Kutyákkal az Életért Alapítvány (KÉA) és a Sportime Magazint tulajdonló Press Komm Kft.