Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Nem egyszerű harc, háború lesz – ezt ígéri Tihomir Mitev a WKN európa-bajnoki övének birtokosa, aki holnap lép ringbe, hogy megvédje címét a magyar Habash Antoine ellen a Barba Negra Music Klub szórakozóhelyen, Budapesten.
A magyar női válogatott Belgiummal, Törökországgal és az Azerbajdzsán–Szlovákia pótselejtező győztesével került egy csoportba a jövő évi Európa-bajnokságon. A válogatott keret több tagját és a szakvezetést arról kérdezték a Magyar Röplabda Szövetség sajtósai, hogy mi a véleményük a csoportbeosztásról és az esélyekről.
A sport adta értékek, a tömegsport rendezvények marketingjének sajátosságai, a felelősségvállaló gondolkodás, valamint a sport társadalomformáló és közösségépítő hatásai kerültek terítékre a Sportmarketing Újragondolva Meetup-on.
November 13-án nyolcadik alkalommal rendezik meg a Sportmarketing Újragondolva Meetup, amelynek témája ezúttal a sport társadalmi hatásai és a felelősségvállaló gondolkodás.
Új főszerkesztő a Sportime Magazinnál! A 10 éves születésnapjára készülő sportújságnál a szakmai munkát november 1-től Bányász Árpád irányítja.
Kanyó Dénes NOS Bajnokai nagykövet lett. A búvárúszás egyik magyar világklasszisa örömmel vállalta a felkérést abban a programban, amelyet a nem olimpiai sportágakban versenyző sportolóknak írtak ki. Az olimpián kívüli magyar sportemberek teljesítményét elismerő év sportolója választást először rendezik meg a Sportcsillagok Gálaestje részeként, így a kezdeményezést a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Sportújságírók Szövetsége is támogatja.