Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A tekézők Bajnokok Ligájában a szegediek és a zalaegerszegiek is biztosították helyüket a legjobb nyolc között - érdekesség, hogy mindkét férficsapat kettős győzelemmel jutott tovább, ebből adódóan a 2018-ban megrendezésre kerülő negyeddöntőkben összesen három magyar csapat lép majd a pályára, ugyanis a nőknél a Rákoshegy is bekapcsolódik a küzdelmekbe.
Életének 104. évében elhunyt Kisgyörgy Lajosné egykori sportlövő és edző, 123-szoros országos bajnok - tudatta a sportági szövetség szombaton.
A Nemzetközi Ökölvívó Szövetségnek (AIBA) járó pénzek kifizetését felfüggesztette a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) addig, amíg a szervezeten belüli helyzet nem normalizálódik.
A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjra a 2017/18-as tanév első félévében rekordszámú, azaz összesen 248 hallgató jelentkezett.
Hosszan tartó, súlyos betegség után 49 éves korában elhunyt Jana Novotna, a csehek wimbledoni bajnok teniszezője.
A magyar sportba kerülő pénzek jobb hasznosulását, a sportesemények szervezésében kompetenciacentrummá válást, illetve a versenysportolók civil életre való felkészülését emelte ki a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) stratégiai céljai között Kulcsár Krisztián.