Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Omar Abdel Aziz személyében különleges vendég tartott egyhetes edzőképzést Budapesten. Az egyiptomi tréner játékos pályafutása során a világranglista top 30-at is elérte, de akkor teljesedett ki igazán, amikor 2014-ben visszavonult: edzőként a férfiaknál és a nőknél is a világ közvetlen élvonalába tartozó fallabdázók kerültek ki a kezei közül - adta hírül a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség.
Jó formában van a magyar válogatott. A hétvégén kezdődő hazai rendezésű frizbi Európa-bajnokságra készülő nemzeti csapat két nemzetközi tornán is indult. Előbb Genfben a középmezőnyben végzett, majd egy salzburgi tornán döntőt játszottak a magyarok.
Kerstner Róbert nyerte a Beach SportsFestival pénzdíjas nyílt szumóversenyét Budapesten. A rendhagyó esemény döntőjében Kerstner Délceg Józsefet győzte le. Harmadikként Molnár Tamás és Végh Richárd végzett.
A több mint 40 sportágat felvonultató Beach Sports Festival - Nyári Sportbajnokságok Hete (BSF 2019) keretében, Kolumbia nagykövetségével együttműködve szervezett Salsa tánc esten hat ország nagykövete és diplomatái tanulták meg a dél-amerikai tánc alaplépéseit.
A 2020-as, Párizsban megrendezésre kerülő Könnyűatlétikai Világbajnokság a LIQUI MOLY részvételével kerül megrendezésre. A német olaj- és adalékspecialista a verseny hivatalos partnere. "Ez egy további fontos eleme a márkaismertség világszerte történő növelését célzó stratégiánknak" - mondja Ernst Prost ügyvezető.
A férfiaknál Farkas Balázs, a nőknél pedig Chukwu Hannah végzett az első helyen a hazai fallabda szezon utolsó egyéni versenyén, a Top Nyolcak Squash Gáláján. A Római Teniszakadémián megrendezett viadalon a tavasz legeredményesebb 8-8 férfi és női A-, B-, illetve C-kategóriás játékosai vehettek részt.