Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Annak ellenére, hogy a helyszín változik, az időpont viszont nem fog, így biztosan március végén kerül megrendezésre a súlyemelő Európa-bajnokság, az új helyszínt pedig szombaton jelölheti ki a kontinentális szövetség (EWF).
Az 500 ezer dollár (116 millió forint) összdíjazású hongkongi keménypályás női tenisztornán már az első fordulóban búcsúzott Babos Tímea.
A nemzetközi teke csapatkupákban a magyar együttesek ismét jól szerepeltek, hiszen két aranyérem mellé két bronzot is bezsebeltek.
A Magyar IPSC Országos Bajnokság szeptember 30-án került megrendezésre, s a megmérettetés mérföldkő volt az ST IPSC SE életében, ugyanis az egyesület versenyzője, Pribilla László a production divízióban nyert, és újdonsült magyar bajnokként felállhatott a dobogó legfelső fokára.
A svédországi Sundsvallban megrendezett masters-világbajnokságon a 70 év feletti kategóriában aranyérmet szerzett az erőemelő Fábri János. A Magyar Erőemelő Szövetség többszörös világ- és Európa-bajnok versenyzője egyébként ezzel az eredménnyel a 6. masters összetett világbajnoki címét szerezte meg, mindemellett felhúzásban továbbra is verhetetlen.
Csütörtöktől egészen vasárnapig a BOK sportcsarnok az olimpiai programban is szereplő küzdősport, a tekvondó legfiatalabb művelői, a kadet korúak Európa-bajnokságának ad otthont. A megmérettetésen 42 országból 461 ifjú harcművész indul, közte 13 magyar.