Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Miklós Edit alpesi síző légellenállását tesztelte az Audi Hungaria Zrt. szélcsatornájában. A Magyarországon először végzett művelet során óránként 120 kilométeres szélsebességet értek el.
A Nemzetközi Sárkányhajó Szövetség (IDBF) egyik alelnökének választotta meg Járosi Pétert, aki egyébként a sportág hazai szövetségének elnöke, és a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) alelnöke is egyben. A magyar szakembernek az IDBF 16. kongresszusán, Kínában szavaztak bizalmat.
Péntektől érvénybe lépett a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) fegyelmi döntése, amellyel egy évre felfüggesztette kilenc tagországa versenyzési jogát olimpiai doppingeseteik nagy száma miatt.
Egy hónapot kellett várnia Molnár Ferencnek, hogy a 3D íjász világbajnokságot követően aranyérmesnek mondhassa magát. A szeptemberi vb döntőjében ugyanis a bírók összekeverték a nyílvesszőket. A hazai szövetség sportdiplomáciai sikere, hogy az íjász világszervezet korrigált, és a magyar sportoló is aranyéremben részesül.
Budapesten a hétvége folyamán rangos nemzetközi fallabdaversenyt rendeznek. A megmérettetés - amelynek összdíjazása 1500 dollár (390 ezer Ft) - a Nemzetközi Fallabda Szövetség (PSA) hivatalos versenynaptárában is szerepel.
Az Albániában zajló U23-as súlyemelő Európa-bajnokságon Jung Beáta szakításban aranyérmet szerzett a 69 kilósok mezőnyében.