Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Magyarországon már több, mint félmillió versenyengedéllyel rendelkező sportoló van, akiknek több mint a fele utánpótlás korú.
Hatodik alkalommal rendezik meg a rendhagyó, és különlegeskutyás sportprogramokat felvonultató KUTYÁS SPORTÍZELÍTŐT, a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és a Pestszentlőrinci Kutyakiképző Iskola szervezésében.  
Jelenleg is zajlik az I. Nemzeti Teke Konzultáció, amelynek elsődleges célja, hogy megbeszéljék a problémákat s egyben megoldást is találjanak rájuk a sportág jövője érdekében.
Az Anconában rendezett aerobik Európa-bajnokságon a magyar felnőtt válogatott egy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szerzett.
A Tbilisziben zajló sakk világkupa fináléjába az örmény Levon Aronjan és a kínai Ting Li-zsen jutott be.
A II. Albert monacói herceg nevével fémjelzett rangos nemzetközi szervezet, a Peace and Sports (magyarul: Béke és Sportok) Mórádi Zsoltot a nagykövetei közé választotta. A kinevezéssel a nyolcszoros világbajnok magyar kick-boxos előkelő tagságba került, s egyben hatalmas sportdiplomáciai sikert aratott.