Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Oroszország után Kína lesz a következő, ahol a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) vizsgálatot indít az országot ért doppingvádak miatt - ezzel kapcsolatban a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője, Tiszeker Ágnes úgy fogalmazott, nem volt várható az, hogy az orosz eset után Kína lehet a következő sportnagyhatalaom a "sorban", aki belebukhat egy ilyen botrányba.
Erő, elszántság, tökéletes technika - ezek kellenek ahhoz, hogy valaki a világ egyik legnehezebb sportágában, a fakitermelő világbajnokságon helyt álljon. A Timbersports versenyen az ausztrálok, az új-zélandiak, az amerikaiak és a kanadaiak rendre az első négyben végeznek, van azonban egy magyar férfi, aki Norvégiában szállhat velük szembe. Ő Juhász István, sokszoros magyar bajnok, aki idén sem éri be átlagos teljesítménnyel.
Az insidethegames.biz oldal beszámolójából kiderült, hogy arányaiban a birkózás, az ökölvívás és a súlyemelés produkálta a legtöbb pozitív doppingmintát tavaly a riói nyári olimpián szerepelt sportágak közül.
Gedővári Imre olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardozót beválasztotta a sportági Hírességek Csarnokába a Nemzetközi Vívószövetség (FIE) végrehajtó bizottsága.
Miklós Edit alpesi síző légellenállását tesztelte az Audi Hungaria Zrt. szélcsatornájában. A Magyarországon először végzett művelet során óránként 120 kilométeres szélsebességet értek el.
A Nemzetközi Sárkányhajó Szövetség (IDBF) egyik alelnökének választotta meg Járosi Pétert, aki egyébként a sportág hazai szövetségének elnöke, és a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) alelnöke is egyben. A magyar szakembernek az IDBF 16. kongresszusán, Kínában szavaztak bizalmat.