Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az “Amiről még nem meséltem…” sorozat legutóbbi vendége az élő sportlegenda, Dr. Gyarmati Andrea volt.
A sakkozók Krétán zajló 21. csapat Európa-bajnokságának ötödik fordulójában a hetedik helyen kiemelt magyar férfi válogatott négy döntetlennel 2-2-t játszott a hatodikként rangsorolt örmény négyessel.
A magyar férfiválogatott Erdős Viktor bravúros győzelmével 2,5-1,5-re felülmúlta a címvédő és első helyen kiemelt orosz együttest a sakkozók Krétán zajló 21. csapat Európa-bajnokságának keddi, negyedik fordulójában.
A sakkozók 21. csapat Európa-bajnokságán, Krétán a magyar férfiválogatott döntetlent játszott Hollandiával, a női csapat ugyanakkor kikapott Grúziától.
Oroszország után Kína lesz a következő, ahol a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) vizsgálatot indít az országot ért doppingvádak miatt - ezzel kapcsolatban a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője, Tiszeker Ágnes úgy fogalmazott, nem volt várható az, hogy az orosz eset után Kína lehet a következő sportnagyhatalaom a "sorban", aki belebukhat egy ilyen botrányba.
Erő, elszántság, tökéletes technika - ezek kellenek ahhoz, hogy valaki a világ egyik legnehezebb sportágában, a fakitermelő világbajnokságon helyt álljon. A Timbersports versenyen az ausztrálok, az új-zélandiak, az amerikaiak és a kanadaiak rendre az első négyben végeznek, van azonban egy magyar férfi, aki Norvégiában szállhat velük szembe. Ő Juhász István, sokszoros magyar bajnok, aki idén sem éri be átlagos teljesítménnyel.