Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 484

A BVSC-Zugló sportegyesület közel hárommilliárd forintból újíthatja fel, illetve bővítheti két sporttelepét. A beruházást a magyar kormány 1,2 milliárd forinttal támogatja.
Olaj TV néven internetes sporttelevízió kezdte meg hivatalosan a működését Szolnokon; a médium célja, hogy még több emberrel ismertesse meg a megyeszékhely három ismert sportklubját, a Szolnoki MÁV FC-t, a Szolnoki Olaj KK-t és a Szolnoki VSC-t.
Habár kevesebb mintát ellenőrzött tavaly a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA), mint 2015-ben, azonban ennek ellenére a pozitív eredmények száma nőtt.
A magyar és a nemzetközi vívósport és vívásoktatás egyik meghatározó, de sokáig elfeledett alakjáról jelent meg a "Borsody László a géniusz" című könyv negyedik, bővített kiadása.
Idén is megrendezi a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) az “Év Egyetemi Sportolója” hagyományos díjátadó ünnepséget, miután az érintett sportolók 2017-ben is sikeresen szerepeltek.
A Torinóban megrendezett Európa-bajnokságot a magyar iaido-válogatott egyéni bronzéremmel és Fighting Spirit (küzdő szellem)-díjjal zárta.