Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Milyen fontos pluszt ad egy párkapcsolathoz a sport értékrendszere? Erre a kérdésre keresi a választ Koós-Lukács Tímea, aki a Sportime Magazin hasábjain a Sportszerelmek írója. A december elején megjelenő számban Bánhidi Petrával és Czene Attilával készített interjút.
A Bajnokok Ligájában aratott pénteki siker után szombaton, az Extraligában is nyert a Szekszárd női asztalitenisz csapata, amely ezúttal a vendég Budaörsnél bizonyult jobbnak.
Együttműködési megállapodást írt alá a Kutyákkal az Életért Alapítvány (KÉA) és a Sportime Magazint tulajdonló Press Komm Kft.
Nem egyszerű harc, háború lesz – ezt ígéri Tihomir Mitev a WKN európa-bajnoki övének birtokosa, aki holnap lép ringbe, hogy megvédje címét a magyar Habash Antoine ellen a Barba Negra Music Klub szórakozóhelyen, Budapesten.
A magyar női válogatott Belgiummal, Törökországgal és az Azerbajdzsán–Szlovákia pótselejtező győztesével került egy csoportba a jövő évi Európa-bajnokságon. A válogatott keret több tagját és a szakvezetést arról kérdezték a Magyar Röplabda Szövetség sajtósai, hogy mi a véleményük a csoportbeosztásról és az esélyekről.
A sport adta értékek, a tömegsport rendezvények marketingjének sajátosságai, a felelősségvállaló gondolkodás, valamint a sport társadalomformáló és közösségépítő hatásai kerültek terítékre a Sportmarketing Újragondolva Meetup-on.