Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
190 millió forintos támogatásról szóló szerződést írt alá az önkormányzat a Tatai Atlétikai Clubbal csütörtökön.
Tavaszra befejeződnek a fejlesztések és felújítások a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában, ahol július 6. és 10. között az ifjúsági úszó Európa-bajnokságot rendezik.
Magyar asztalitenisz-legendákat díjaztak a budapesti World Tour-on. A major kategóriás versenyen átadták az ETTU Badge of Honourt, azaz Becsületrendet és a Hall of Fame-be, azaz a hírességek csarnokába beválasztott kiválóságok kitüntetéseit.  
Mintegy hatszázmillió forintból fog felépülni a Fejér megyei Martonvásáron sportcsarnok, aminek alapkövét szombaton tették le. Az eseményen Simicskó István honvédelmi miniszter is részt vett.
  Taroltak az úszók az Év sportolója gálán, ahol a sportújságírók szavazatai alapján megválasztották az elmúlt év legjobbjait. A nőknél és a férfiaknál is világklasszis úszó nyert, Hosszú Katinka, illetve Cseh László révén.  
Fantasztikus vitorlás siker! Érdi Mária aranyérmes lett a Malajziában megrendezett ISAF U19-es Laser Radial világbajnokságon. A magyar tehetség a dobogón a német Hannah Anderssohnt és a lengyel Magdalena Kwasnát előzte meg.