Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenyén idén 540 hajó állt rajthoz, amelyek közül 48 óra alatt 432 tudott érvényesen célba futni. Az abszolút versenyt a svájci Safram csapat Ventilo M1 típusú katamaránja nyerte meg, amely 17 óra 6 perc 22 másodperc alatt teljesítette a légvonalban 155 kilométeres távot. Utolsónak a Hajnali Fény nevű hajó teljesítette a távot, amely éppen 9 perccel…
Hamarosan kezdődik a magyar vitorlázás legnagyobb fesztiválja. Július 2-án rajtol a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj. Balatonfüredre 600 hajót, körülbelül 3000 versenyzőt, és 10 ezer érdeklődőt várnak – hangzott el a Juventus 103.9 reggeli műsorában. A Helló Budapest hallgatóinak Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára és Vizsolyi Dániel, a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpont igazgatója számolt be az előkészületekről.
Flander Márton győzelmével ért véget a Balatonman versenyen megrendezett középtávú triatlon országos bajnokság. A füredi viadalon a vb-ezüstérmes versenyző Kis Gyulát és Módos Lászlót előzte meg. Flander 4 óra 27 perc és 28 másodperc alatt teljesítette az 1.9 kilométeres úszást, a 91 kilométeres kerékpározást, ás a 21 kilométeres futást.
Az előttünk álló hétvégén Balatonfüredre figyelnek a triatlon szerelmesei. Június 12. és 14. között rendezik meg ugyanis a Balatonman-t, ahol az idei középtávú országos bajnokságot is lebonyolítják.
Nyílt napon ismerkednek a fiatalok a vitorlázás alapjaival! A Magyar Vitorlás Szövetség 2015. június 9-én megszervezi a GO BOATING napot. Az eseményen a szövetség szakmailag elismert VITORLÁS SULI programjához csatlakozott vitorlás iskolák valamint a résztvevő utánpótlás-nevelő egyesületek várják a vitorlázni vágyó 9-14 éves fiúkat és lányokat, hogy bemutassák nekik ezt a sportágat.
A Sportime Magazin idei harmadik számában nagyobb hangsúlyt kapott az egészség. Jó látni, hogy egyre többen kezdenek el sportolni, ez pozitív. Amire viszont nagyon kellene figyelni, az a sportolás hogyanja! Itt a nyár, Csutka István kollégánk ezúttal a tudatos nyári sportolással kapcsolatos gondolatait jegyezte le. Hasznos tanácsokat találhattok az írásában.