Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Hogyan menjünk neki az ünnepeknek, hogy ne legyen január közepére 3-5 plusz kiló? Természetesen sportolva és helyes táplálkozással. A most megjelent Sportime Magazinban Csutka István tollából egy markáns motiváló cikk olvasható. Ha nem akarja, hogy hitehagyottan, plusz kilókkal, csapnivaló formában kezdeni a tavaszt, olvassa el a „TENNI, vagy NEM TENNI, az itt a kérdés" című írásunkat!
Huszonöt éves a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ), amely Diósjenőn ünnepelt. Az eseményről Szőke Viktóriától, az MSOSZ sajtósától kaptunk tudóstást.
Fokozódik a hangulat a sportolanemzet.hu oldalon. A NOS Bajnokai szavazás december 7-én zárul, így már a finisben van a voksolás.
Kovács 'Kokó' István vendégeskedett pénteken a Helló Budapest! című műsorban. A Juventus 103.9-en hallható reggeli műsorban szó volt többek között az Agenda 2020-as reformprogramról is.
Vadnai Benjamin és Vadnai Jonatán a Kanári-szigetek legnagyobb városában edzőtáborozik. A két vitorlázó november 22-én érkezett Las Palmas-ba, Gran Canaria fővárosába.
Már nyomdában van a Sportime Magazin legújabb száma! A hétfőn megjelenő magazinban a sok-sok szabadidő- és tömegsport mellett, edzési tippek is találhatók, de természetesen ezúttal sem maradt ki az élsport sem.