Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A férfi teniszezők világranglistáján második helyet elfoglaló skót Andy Murray vasárnap óta boldog édesapa. Értesülések szerint a teniszező felesége, Kim Sears kislánynak adott életet.
Mindenkit lenyűgözött, ahogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő a maga szájízére formálta az Egyesült Amerikai Államok nemzeti himnuszát az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) 50. nagydöntőjén.
A népszerű hajszobrász, Hajas László fia igaz, mindössze 16 éves, de nagyon komolyan vesz a sportolást. Dávid már gyerekkora óta vízilabdázik, jelenleg heti ötször jár edzésre és hétvégenként a versenyeken is bizonyít.
Ahmad al-Fahhad Szabbah, a nemzeti olimpiai bizottságokat tömörítő szervezet (ANOC) elnöke szerint nagy lehetőség előtt áll Budapest, amely a következő évi vizes világbajnokság házigazdája lesz.
Fukuokában lesz a 2021-es, míg Dohában a 2023-as vizes világbajnokság. Erről döntött vasárnap a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA, amely a hétvégén Budapesten tartotta vezetőségi ülését. Julio Maglione, a FINA uruguayi elnöke beszédében hangsúlyozta, hogy három elképesztően erős pályázat versenyzett egymással, de csak két győztest tudtak kihirdetni.
Az egy év kihagyás után visszatért Tatyjana Voloszozsar, Makszim Trankov duó vezet a párosok pénteki rövidprogramja után a pozsonyi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon.