Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
BeFitIn: elindult a Magyarországon élő külföldiek beilleszkedését segítő program
Mi lehet keményebb egy félmaratonnál, vagy egy maratonnál? Hát az ultramaraton. Itt rendszerint egy maratoni távnál (42 kilométer 195 méter) hosszabb távokat futnak az indulók, sokszor több maratont egymás után. Magyarország egyik legnagyszerűbb ultraversenye az Ultra Balaton, amely idén május 31-én startol Balatonkeneséről. Az UB-n elindul az Origo is.
Összesen 36 egyesület 377 versenyzője nevezett a már hagyománnyá vált, tavaszi régiós judo-versenyen, melyet idén a főtámogatóról, a FOODTEST-ről neveztek el, az eseménynek pedig Érd adott otthont. A versenyre 12 év alattiak nevezhettek, ezért is volt meglepő és egyben nagy öröm a szervezők számára a jelentkezők száma. A megmérettetésre az ország igen távoli pontjáról is érkeztek sportolók!
Április 26-án, az eplényi Bringarénában debütál Magyarországon a világ egyik legnépszerűbb extrém akadályfutó-versenye, a Spartan Race.
A mai versenysport eltolódott az erőnlét és állóképesség irányába. Azok a sportolók lesznek eredményesek, akik a hajrára kevésbé fáradnak el, így jobban meg tudják őrizni-hozni azt a technikai szintet, amivel rendelkeznek és ebben a technikai felkészültségben nincs jelentős különbség az élversenyzők között – mondja Markó Gábor erőnléti edző. A szakember a Juventus 103.9-en hétfő esténként jelentkező SportBánya vendége volt, ahol…
Dr. Kaszó Klára szerint a Szocsiban lezajlott „magyar csoda" összehozhatja a magyar sísportot. A Magyar Sí Szövetség elnöke a SportBánya hétfő esti adásában elmondta, hogy a sok „semmiből való próbálkozás" sokszor szított viszályt a magyar sítársadalmon belül.