Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT) Sportinnovációs Szakbizottsága szeptember 26-án innovációs konferenciát rendez a Magyar Sport Házában – olvasható a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos honlapján.
Az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor üzbég legyőzője az elődöntőben kikapott, így a magyar 74 kg-os szabadfogású kiesett, csakúgy mint az 51 kg-ban szereplő Kőrösi Kitti a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokság szerdai versenynapján.
Veréb István harmadik lett a szabadfogásúak 84 kilós kategóriájában, ezzel megszerezte a magyar csapat első érmét a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokságon. A keddi nap másik két magyarja, Ligeti Dániel (120 kg) és Molnár József (60 kg) korán kiesett.
Vígh László, a kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekért felelős kormánybiztos a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt a Puskás Ferenc Stadion felújításáról, a stadion a stadionban koncepcióról és a Nemzeti Olimpiai Központot érintő fejlesztésekről.
Politikai oka lehet a pécsi klubvezető kirúgásának - Menesztette a pécsi könyvcézár, Matyi Dezső futballklub-tulajdonos a PMFC-MATIAS cégvezetőjét, Elbert Gábor korábbi sportállamtitkárt, MLSZ-főtitkárt: állítólag politikailag kínos volt a jelenléte, megosztó volt Pécsett és a szövetségben sem kedvelték.