Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az év egyik legnagyobb bulijának ígérkezik a szombati Total Dance Spring Edition, melyen várhatóan ismét tízezer ember tombol majd a 90-es évek legnagyobb slágereire. A 30-as, 40-es korosztályt képviselő sportolók, akik ma már többnyire edzőként vagy akár televíziós szakkommentátorként tevékenykednek, maguk is szívesen gondolnak vissza bulizós korszakukra.
Fiatalokat megszégyenítő lendülettel ropják a színpadon, a 40 közelében vagy azon is jócskán túl „lebulizzák" akár a 20-as korosztályt is a koncertjeiken a Total Dance Spring Edition fellépői. Vajon hogy csinálják? Mennyire szükséges a sportos életmód egy zenész számára?
MOL Tehetséggondozásért Díjat vehetett át a mai napon kilenc példamutató munkát végző pedagógus Budapesten. A díjakat a MOL vezetői, az Új Európa Alapítvány kurátorai, Ónodi Eszter színművésznő az Alapítvány jószolgálati nagykövete, valamint Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó adták át.
Megkezdődtek az egyeztetések arról, hogy magyar zászló alatt is versenyezzen hajó a Clipper Round the World vitorlás viadalon, a toborzásért felelős igazgató Budapesten tart előadást.
Beszédes számokból lehet arra következtetni, hogy Lubics Szilvia, a Nemzetközi Ultrafutó Szövetség (IAU) most közölt világranglistájának harmadik helyezettje a női - esetében még véletlenül sem a "gyengébb" – nem egyik egészen különleges képviselője.
Kedvező "széljárás" esetén akár a 19 éves Vadnai Benjamin és a 16 esztendős Vadnai Jonatán is kivívhatja a kvalifikációt a jövő évi olimpiára a vitorlázók Laser Standard hajóosztályában, bár kétségtelen, hogy nagyobb esélye erre a bátynak van. A fivérek – akik mindketten többszörös korosztályos világbajnokok - jelenleg Palma de Mallorcára készülnek.