Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
  Bemutatták a World Combat Games érmeit, amelyek szépségben és nagyságban felveszik a versenyt az olimpiákon kiosztott érmekkel.Október 18. és 26. között másodszor rendezik meg a küzdősportok világeseményét. A szentpétervári versenyen összesen 135 szett érmet fognak kiosztani, amelyek az arany, az ezüst és a bronz mellett rézből készültek. Az ultramodern technikával gyártott érmek háromdimenziós hatást nyújtanak, 90 milliméter átmérőjűek és…
A WTCC magyar klasszisa egy Honda volánjánál és szimulátoron is legyőzte a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban az őt kihívó zenészeket, Bebét és Némót
A Kiscsillag zenekar nemrég meglepő vállalással állt a nyilvánosság elé: maratoni váltóban állnak rajthoz október 13-án. Lovasi András, Leskovics Gábor, Ózdi Rezső és Mihalik Ábel az októberi Spar Budapest Maratonon a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyerekeknek ajánlja fel a maratoni váltóban lefutott kilométereit.
Kovácsik Levente és Szabó Norbert Ádám novemberben arra vállalkoznak, hogy egy speciális páros kajakkal keresztülevezzék az Atlanti-óceánt.
George F. Hemingway szerint az MLSZ és a hazai klubok kulturált szórakozásért tett lépéseit korai lenne még ünnepelni. Vasakarat kell, és hogy elkészüljenek az új stadionok. Erről a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt a Budapest Honvéd tulajdonosa.
A Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT) Sportinnovációs Szakbizottsága szeptember 26-án innovációs konferenciát rendez a Magyar Sport Házában – olvasható a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos honlapján.