Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kaland, kihívás, élmények… a mai kor emberének is sokat jelentenek ezek a kifejezések, gyakran új megvilágításba helyezve egy pillanatot. A Szilas-patak mentén felépült családi és sportpark és a hozzá kapcsolódó Multisport Bázis ezeket az igényeket szeretné kiszolgálni, megteremtve a lehetőséget arra, hogy minél több ember léphessen túl önmaga korlátain és nehézségein.
Az utóbbi napok időjárási viszonyai kifejezetten kedveztek a téli sportok szerelmeseinek az oszták fővárosban. A nagy havazásnak köszönhetően ugyanis szerdán ismét megnyitottak a sífutópályák Bécsben. Az MA48-Tandler téli vásárán ráadásul kedvező áron érhető el a sportoláshoz szükséges sífelszerelés.
Július utolsó hétvégéjén megelevenedik a történelem Diósgyőrben! Rettegett harcosok, buhurt aréna, hadi torna, szekértábor, középkori táncok, vidám történetek, zenés komédiások, mesteremberek és a Diósgyőri vár teljes udvartartása várja a látogatókat egy felejthetetlen időutazásra. Magyarország egyik legnagyobb történelmi játékán csaknem kétszáz hagyományőrző idézi meg a múltat. A Középkori Forgatag Európa legjobb, legnevesebb fesztiváljai között szerepel, hiszen idén elnyerte a Minősített Európai Fesztivál címet.
A szervezők mintegy húszezer látogatót várnak a tatai vár 1597-es visszafoglalásának emléket állító Tatai Patarára május 19. és 21. között - mondta el Zombori Mihály főrendező az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.
A Porsche Hungária immáron sokadik éve szakít télen a hagyományokkal. Egyrészt maga a rendezvény VIP ügyfeleket is vendégül lát, másrészt az összkerék hajtású autóit igazi vadászterületükön, a téli útviszonyok között lehet kipróbálni, ezúttal is Eplényben. 
A nyolcnapos Európai Sporthét alkalmával a magyarok ismét bebizonyították, hogy szeretik a szabadidősportokat és nyitottak az ilyen rendezvényekre - az állítást számok is alátámasztják, hiszen idén egy hét alatt vettek részt annyian a rendezvényen, mint tavaly egy hónap alatt.