Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Az első futamot az ötödik, a másodikat pedig a harmadik helyen zárta a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert a gyorsasági kamion Eb belgiumi versenyhétvégéjének vasárnapi napján.
A rádiótávirányítású robbanómotoros túra (Endurance) osztályú motorcsónakok Európa-bajnokáságának Orosháza-Gyopárosfürdő adott otthont. A megmérettetésre összesen 20 ország 220 hajója nevezett - a kontinensbajnokságon pedig egy magyar érem is született, hiszen Berta András bronzérmes lett.
Gádorfalvi Áron megnyerte a balatonfüredi szörf Raceboard Európa-bajnokságot, amelyen a férfiaknál kettős magyar győzelem, összesen pedig három hazai érem született.
A balatonfüredi Raceboard Európa-bajnokságon tizenegy futamot követően is Gádorfalvi Áron áll az élen a férfiaknál.
Kiss Norbert egy-egy negyedik és ötödik helyet szerzett vasárnap a kamion Európa-bajnokság csehországi versenyhétvégéjén.
Második alkalommal rendezték meg a média gokart vándorkupát a miskolctapolcai Avalon Park HELL Kart pályáján. Számos sport- és egyéb újságíró képviseltette magát a gyorsasági gokart versenyen, ahol a versenyzés élményén túl értékes ajándékokért szálltak harcba a kollégák. A SPORTIME Magazint ismét technikai sport rovatunk szerkesztője képviselte több kevesebb sikerrel.A média képviselői ismét birtokba vehették Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályáját,…