Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A médiák pokoli küzdelme! Kiemelt

Második alkalommal rendezték meg a média gokart vándorkupát a miskolctapolcai Avalon Park HELL Kart pályáján. Számos sport- és egyéb újságíró képviseltette magát a gyorsasági gokart versenyen, ahol a versenyzés élményén túl értékes ajándékokért szálltak harcba a kollégák. A SPORTIME Magazint ismét technikai sport rovatunk szerkesztője képviselte több kevesebb sikerrel.
A média képviselői ismét birtokba vehették Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályáját, a miskolctapolcai HELL Kart pályát. A két rajtrácsnyi mezőny résztvevői nagyon izgalmas időmérőkön, majd döntőn vehettek részt.

A mérlegelés és gokartok kezelésének bemutatása után mindenki elfoglalhatta helyét az azonos súlyra kiegyenlített gokartokban és megkezdhette az ismerkedést az 560 méter hosszú pályával és az elektromos kartokkal. Az 5 perces gyakorlást 8 perces időmérő futamok követték, amelyek alapján a döntőre kvalifikálták magukat a versenyzők.

Két nagyon izgalmas helyzetekkel teli rajtrácsos döntő futam várt az újságírókra. A „B” döntőt a bevezetem.eu kollégája, Székely Szabolcs nyerte. Az időmérőn kilenc legjobb időt futott versenyző az „A” döntőben indult és közülük dőlt el végül, hogy ki vihette haza a vándorkupát.

A rajt után nagyon kiélezett küzdelem folyt a 2016-os győzelemért. Az izgalmas helyzetek után végül az Autó Magazin munkatársa Hamar Balázs bizonyult a leggyorsabbnak és ő vihette haza a vándorkupát. A második helyezett Sződy Szabolcs, a sportmenü.hu újságírója, míg a harmadik helyezett Aryee Claudia (Tücsi) a Hello Angyalok műsor egyik műsorvezetője lett.

Sajnos kollégánknak nem sok babér termett, a középmezőnyben jutott be az A döntőbe,de ott rögtön a rajt utáni tülekedésben egy két koccanás után kicsúszott és csak nagy hátrányban tudta befejezni a futamot. Annak ellenére, hogy kimondottan autós szaklap kollégájáé lett a vándor serleg nem adjuk fel, természetesen ha lehet újra harcba szállunk majd érte! Addig is minden adrenalin kedvelő olvasónknak szívből ajánljuk a miskolctapolcai pályát mely az ősszel és télen is várja majd a vendégeket.

Utoljára frissítve: csütörtök, 22 szeptember 2016 18:45