Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Fa Nándort a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen nem a puszta részvétel, hanem a minél jobb teljesítmény elérése vonzotta.
Már Tokióra koncentrál a jelenleg Sevillában edzőtáborozó kiváló magyar vitorlázó, Berecz Zsombor. A riói olimpiát is megjárt magyar sportoló idei első versenye várhatóan a Palma de Mallorcán lesz március végén.
Helyt álltak az idénynyitón, a Miamiban megrendezett Világkupán a magyar vitorlások, ahol a hazai színeket Vadnai Jonatán és Vadnai Benjamin képviselte.
Megyesi Károly úgy néz ki, hogy nem ismer lehetetlen, aki valószínűleg a tavalyi év végén a "Kelj fel és járj!" a "Kelj fel és szállj!" utasítást adhatta magának - aminek meg is lett az eredménye, hiszen Brazíliában megdöntötte a magyar rekordot. A szófordulat egyébként nem véletlen, hiszen a 37 éves sportoló a csúcsdöntés napján dobta el a mankóit, s repült…
A vitorlázóknál elstartolt az idei Világkupa-sorozat, ebből adódóan a Vadnai testvérek is vízre szálltak Miamiban.
A déli oldalról próbálja majd meg megmászni tavasszal a világ legmagasabb hegycsúcsát a Klein Dávid, Suhajda Szilárd duó. Amennyiben sikerrel járnak, akkor magyar sporttörténelmet is írhatnak, hiszen ők lesznek az első magyar páros, akik oxigénpalack nélkül jutottak fel a 8848 méter magas Mount Everestre.