Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
A zord időjárási körülmények miatt Suhajda Szilárd után Klein Dávid is visszafordult, s feladta a 8848 méteres Mount Everest oxigénpalack nélküli meghódítását - ezzel pedig az expedíció be is fejeződött.
Suhajda Szilárd visszafordult a Mount Everest csúcsmászásán, így Klein Dávid egyedül folytatja az útját a világ legmagasabb, 8848 méteres hegycsúcsára, amelyet első magyarként hódíthat meg oxigénpalack nélkül.
Helyi idő szerint kedd hajnalban elindult a világ legmagasabb hegycsúcsa, a Mount Everest oxigénpalack nélküli meghódítására Klein Dávid és Suhajda Szilárd. A két hegymászó előreláthatólag öt nap alatt teljesíti a "csúcsmászó kört".
Valljuk be: az extrém sportolóknak maga lehet a paradicsom egy bevásárlóközpont a nagy terekkel, hosszú lépcsősorokkal és a szédítő magasságokkal. Ezt a hétévégén ki is használták egyesek, hiszen a Corvin Plazát break táncosok, BMX kerékpárosok és cheerleader lányok vették birtokba.
Az Extrémsportok Nemzetközi Fesztiváljának (FISE) idei második állomását augusztus 16. és 19. között Budapesten rendezik meg.
"Már gyerekkoromban vonzódtam a hegyekhez és a természethez" - kezdte a Sportime Magazinnak adott beszámolóját az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Horváth Norbi, aki elárulta: gyerekkori álma volt, hogy egyszer meghódítsa Ausztria legmagasabb pontját, a Grosglocknert, a maga 3798 méteres magasságával. Norbi exkluzív beszámolója a Grosglockner, magyarul a „Nagy Harang” Ausztria és a Keleti-Alpok legmagasabb csúcsának meghódításáról.