Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
"Már gyerekkoromban vonzódtam a hegyekhez és a természethez" - kezdte a Sportime Magazinnak adott beszámolóját az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Horváth Norbi, aki elárulta: gyerekkori álma volt, hogy egyszer meghódítsa Ausztria legmagasabb pontját, a Grosglocknert, a maga 3798 méteres magasságával. Norbi exkluzív beszámolója a Grosglockner, magyarul a „Nagy Harang” Ausztria és a Keleti-Alpok legmagasabb csúcsának meghódításáról.
"Életem legizgalmasabb 12 órája volt a mászás, amit soha nem felejtek el."-kezdte beszámolóját a színész, akinek csúcstámadása egy nappal korábban még egyáltalán nem volt biztos a viharos szél miatt. A szél ugyan másnap is erős volt, de miután havazásra nem kellett számítani, Dénes két helyi kísérővel nekivágott a mászásnak.
Száraz Dénesék elbúcsúztak Klein Dávidtól és Suhajda Szilárdtól. A Magyar Everest Expedíció trekking különítménye az alaptáborig kísérte a csúcstámadókat. Dénesnek jöhet az Island Peak…
A Magyar Everest Expedíció 2017 csapata megérkezett az 5344 méter magasságban található alaptáborba, így a két hegymászó, Klein Dávid és Suhajda Szilárd napokon belül elkezdhetik a táborlánc kiépítését.
Elindultak a magyar hegymászók az Everest alaptábora felé. Klein Dávid és Suhajda Szilárd oxigénpalack és segítő nélkül hódítaná meg a világ legmagasabb hegycsúcsát, őket egy trekking csapat kíséri el az alaptáborba. Sőt, a trekking csapat egyik tagja, Száraz Dénes utána az Island Peak (6 189 m) megmászására készül.
Klein Dávid hegymászó szerint "igazi csapatmunka" lesz a Mount Everest 8848 méteres csúcsának meghódítása oxigénpalack nélkül. Klein társa ezúttal is Suhajda Szilárd lesz.