Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A tavasz beköszöntével számos extrémsportban is elindul a szezon! A sportolók biztonsága a legfontosabb szempont, hiszen a kedvenc sportágunk űzése közbeni szerencsétlen pillanat akár egész életünkre kihatással lehet! Az amatőr vagy versenyszerűen űzött különböző extrém sportágaknál extrém magas a sérülésveszély kockázata is! Extrémsport és egyéb balesetbiztosítási csomagok már a SPORTIME Magazinon keresztül is elérhetőek!

 

 

Bázisugrók, ejtőernyősök, sárkányrepülők, motorversenyzők sérülnek meg súlyosan vagy veszítik életüket legtöbbször imádott, sportágaik gyakorlása során a statisztikák alapján, de az egyre fejlődő biztonságtechnika ellenére még az autósportban is fordulnak elő halálos vagy nagyon súlyos sérüléssel járó balesetek.

A vadvízi evezés a búvárkodás és a bungee jumping a statisztikák alapján jóval kevesebb alkalommal követeli sportolók életét, de egy cseppet sem veszélytelenek.
A téli hónapokban csúcsszezonját élő síelés és snowboard az extrém helyszínek a súlyos sérülések és a gyakran előre nem kalkulált nagyon magas helyszíni mentési és kezelési költségek miatt kerültek a téli sportok szerelmesei a biztosítók kockázati fekete listájára.

A kezdetek óta hagyományosan extrémnek tartott autó és motorsport mellett szinte évről-évre újabb és újabb extrém sportágak kerülnek a vakmerő sportolók listájára, akik számára kivételesen jó hír, hogy már Magyarországon is elérhető a világ egyik legkomplexebb és közel sem csak a végzetes tragédiákra szóló egyedi extrémsport biztosítási csomagja, mely a világ összes országában egyedi védelmet nyújt edzés vagy verseny közbeni vagy akár hobbi szintű extrém sportoknál is!

A Sportime Magazin egyaránt elkötelezett a szabadidős és versenyszerűen sportolók biztonsága érdekében így a fent említett extrémsport és egyéb baleset biztosítási csomagok már rajtunk keresztül is könnyen elérhetőek partnerünknek köszönhetően!

EGYESÜLETEKNEK, CSAPATOKNAK, SPORTKÖZÖSSÉGEKNEK
MOST EGYEDI KEDVEZMÉNYES KONSTRUKCIÓK IS ELÉRHETŐK!!

Részletes információkért lépj kapcsolatba velünk a +36-30-88-40-588 telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen