Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
2030-ra teljesen zölddé válna a Sauber Group Fotó: Alfa Romeo Racing

2030-ra teljesen zölddé válna a Sauber Group Kiemelt

Hivatalos sajtóközleményben jelentette be a Sauber Group, hogy új, fenntarthatósági stratégiát dolgoztak ki.

A Sauber már 2011-ben az első teljesen karbonsemleges csapatok között volt, így már lassan egy évtizede a fenntarthatóság iránti törekvések egyik éllovasa a királykategóriában.

A Sauber Group számos lépést tett már meg a "zöld" ösvényen: például a hinwili székhelyen megújuló energiát használnak; a csapat szén-dioxid-kibocsátását faültetési és erdővédelmi projekttel ellensúlyozzák; illetve hozzájuk köthető Svájc egyik legnagyobb fotovoltaikus parkja is, ami a személyzet parkolója felett található - utóbbi egyébként elég energiát termel ahhoz, hogy akár 40 család éves energiafelhasználását biztosítsa.

"A Sauber Group nem egy buborékban él, hanem a régiónk és a világ szélesebb körű kulturális, társadalmi és környezeti struktúrájának részeként működik" - nyilatkozta Frédéric Vasseur, a Sauber Group vezérigazgatója. "A társadalmi és ökológiai felelősségvállalás mindig fontos szerepet játszott a vállalati kultúránkban és eddig is kézzelfogható eredményeket mutattunk fel. Azonban még ennél is több tennivaló áll előttünk, és üdvözüljük a Formula-1 azon döntését, hogy csatlakozik hozzánk és elköteleződésünkhöz, mivel a cégünk emeli a tétet és elindul egy úton aminek célja az, hogy a vállalkozásaink teljes mértékben fenntarthatóvá váljanak."

Utoljára frissítve: péntek, 24 április 2020 09:31
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna