Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A 10-es rajtszámot választotta Gasly Fotó: Facebook (Scuderia Toro Rosso)

A 10-es rajtszámot választotta Gasly Kiemelt

A Toro Rosso újdonsült versenyzője, Pierre Gasly a 10-es rajtszámot választotta a hétvégi, Maláj Nagydíj előtt.

A Toro Rosso kedden hivatalosan is bejelentette, hogy Daniil Kvyat helyét a regnáló GP2-es bajnok, Pierre Gasly veszi át, s ő lesz a szezon hátralevő részében Carlos Sainz Jr. csapattársa.

"Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki segített nekem abban, hogy eljussak erre a szintre az autósportos karrieremben, kiváltképp a Red Bullnak, Dr. Helmut Markónak és a Toro Rossónak" - hálálkodott a fiatal francia, aki hangsúlyozta: tudja, hogy ez élete lehetősége. "Készen állok erre, amennyire csak lehet, a Red Bull harmadik számú pilótájaként idén mindenre fel lettem készítve. A legjobb formámat fogom mutatni a Toro Rosso volánja mögött az idei, hátralevő versenyeken."

A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost szűkszavúan nyilatkozott Daniil Kvyat menesztését illetően, de annyit elárult: az idei szezon során nem csak technikai, de a saját hibái is hátráltatták az oroszt abban, hogy a legjobb formáját nyújtsa a futamok során, így úgy döntöttek, hogy inkább adnak Gaslynak is esélyt a bizonyításra, aki amúgy már évek óta várt erre a lehetőségre.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna