Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Force India autóira felkerül a mellrák elleni harcot jelképező rózsaszín szalag Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team)

A Force India autóira felkerül a mellrák elleni harcot jelképező rózsaszín szalag Kiemelt

A Force India bejelentette, hogy többéves együttműködési megállapodást írt alá az egyik legnagyobb mellrák elleni alapítvánnyal, a Breast Cancer Care-el, így az autóikon ezentúl fel fog tűnni a híres rózsaszín szalag is.

Az egyesült királyságbeli alapítvány, a Breast Cancer Care idén ünnepli az ikonikus rózsaszín szalag 25. évfordulóját, amely az emlőrák globális szimbólumává nőtte ki magát az utóbbi években. Már a Monacói Nagydíj hétvégéjén láthatóak lesznek Sergio Pérez és Esteban Ocon autóin a logók.

A Force India közleményében olvasható, hogy az együttműködés "fókuszversenyei" a Monacói, a Kanadai, a Brit, az Amerikai és a Mexikói Nagydíj lesznek, ezeken a futamokon a szalag a kasztni tetején kap majd helyet.

"Az autóink rózsaszínre festése miatt sok pozitív visszhangot kaptunk, és örömünkre szolgál, hogy ezáltal fel tudjuk hívni a figyelmet egy fontos problémára és a jótékonyságra" - nyilatkozta a Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya.

"Büszkék vagyunk arra, hogy lehetőségünk nyílt arra, hogy együtt dolgozhassunk a Breast Cancer Care-el, és a munkájukat a Forma-1 segítségével reflektorfénybe tudjuk helyezni, ezáltal pedig elérhetjük azt, hogy javuljanak az életkörülményeik azoknak, akik az emlőrák által közvetve vagy közvetlenül érintve vannak."

A Breast Cancer Care részéről Andy Harris hozzátette: "Ma egy új, izgalmas együttműködést jelenthetünk be a Sahara Force Indiával - ennek nem is örülhetnénk jobban!"

"A célunk az, hogy több emlőrák által érintett személyhez elérhessünk, lehetőleg minél gyorsabban."

"A Force India elkötelezett a Breast Cancer Care-el való együttműködésben, vagyis abban, hogy megduplázzuk az általunk támogatott nők és férfiak számát 2020-ig."

"Meg akarunk győzni mindenkit, aki érintett az életveszélyes emlőrák által valamilyen formában, hogy segítséget, támogatást és gondoskodást nyújtunk nekik életük legnehezebb időszakában."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna