Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A Formula 1®, a Heineken és a Senna család egy különleges fesztivállal ünnepli Ayrton Sennát Kiemelt

A korábbi Formula-1-es fesztiválok sikere után Sao Paulo rendkívül különleges rendezvényt rendez 2019. november 9-én a háromszoros FIA Formula 1 világbajnok, Ayrton Senna emlékének ünneplésére. Az esemény méltó tisztelettel fogja bemutatni azt a hihetetlen örökséget, amelyet a háromszoros brazil világbajnok a Forma-1-nek, a rajongóknak és a brazil embereknek adott.

Az esemény a Heineken® által szervezett eseménysorozatának egyik legnagyobb rendezvénye lesz, amely a legenda 25 éves örökségének ünneplésére szolgál.

2019 november 9-én, a brazíliai Ibirapuera Parkban, helyi idő szerint 12-18 óra között megrendezésre kerülő HEINEKEN F1 FESTIVAL - SENNA TRIBUTE rendezvény teljesen ingyenes lesz, majd egy héttel rá, november 15-én kezdődik, a Brazil Nagydíj hétvégéje.

A rendezvény ideje alatt Sao Paulo utcáin fognak száguldozni a Mercedes AMG Petronas Motorsport és a Renault F1-es csapatok autói a kilátogató rajongók örömére.

A Mercedes F1-es versenyautóit Esteban Gutierrez, míg Ayrton Senna történelmi versenyautói Emerson Fittipaldi és Felipe Massa fogják vezetni.

Nagyon ritkán adatik meg a lehetőség a rajongóknak, hogy működés közben láthassák Senna 1984-es F1-es debütáló Toleman TG184-as és az ikonikus fekete-arany festésű Lotus 97T versenyautóját.

A rendezvényen a modern és a legendás versenyautók bemutatója mellett koncert is lesz, valamint egyéb érdekes események is lesznek, beleértve az E-sport és a pit-stop versenyeket.

Sean Bratches, a Forma-1 kereskedelmi igazgatója így nyilatkozott az esemény kapcsán: „Ayrton Senna a sportunk igazi legendája, öröksége óriási és inspiráló. Megtiszteltetésünk, hogy a Heineken közreműködésével elhozhatjuk a Formula-1-t Sao Paulo utcáira, hogy megünnepelhessük életét és eredményei fontosságát. Lehetőséget adunk a rajongóknak, hogy testközelből is láthassák a modern és történelmi F1-es autókat, amelyek egy különleges élményt nyújtanak nekik a sebesség, a hang és az izgalom szempontjából. Brazília különleges helyet foglal el az F1-ben és nagyon örülünk, hogy egy héttel az interlagosi Grand Prix előtt elhozhatjuk az eseményt Sao Paulóba.”

Guilherme Retz, a Heineken® Brazil márkavezetője hozzátette, hogy ez egy nagyon különleges év, mivel Ayrton Senna 25 éves örökségének emlékét ünnepeljük. Az F1 globális szponzora, a Heineken®, a Senna családdal együttműködve létrehozta a #ObrigadoSenna (#thankyouSenna) kampányt, a legnagyobb bálvány életének és örökségének ünneplésére. A HEINEKEN F1 FESTIVAL - SENNA TRIBUTE célja, hogy megmutassa azokat az izgalmakat, amelyeket Ayrton Senna hozott közelebb az emberekhez, kiemelve örökségét és ezzel inspirálva az új generációt.

Bianca Senna, Ayrton Senna unokahúga és az Ayrton Senna intézet igazgatója elmondta: "Biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen nap lesz Ayrton rajongói számára. Ez egy lehetőség látni a történelmet, a versenyautókat, amelyek részei voltak az F1 legjobb pillanatainak. São Paulo szívében, az Ibirapuera Parkban lesz lehetőség látni a sok figyelemre méltó eseményt, amely megkoronázza a 2019-es, tisztelgésekkel teli évet, és ezáltal megünnepeljük a 25 éves örökségünket.”

Utoljára frissítve: csütörtök, 17 október 2019 09:50