Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A jövőben még inkább utat törhet magának az F1-ben a show business

A Forma-1 új elnöke, Chase Carey arra fog törekedni a jövőben, hogy még több nagyvárosba - mint például Miami, New York vagy Los Angeles - látogasson el a királykategória mezőnye.

Carey - akit a pozícióra az F1 új tulajdonosai, a Liberty Media képviselői jelöltek ki - az első hivatalos jelenését a paddockban a Szingapúri Nagydíj során ejtette meg.

Azután, hogy bejelentették a Liberty Mediaval való megállapodást, a Forma-1 új tulajdonosai közölték, hogy szeretnének új területeket is meghódítani, természetesen a lehetőségek hazáját, Amerikát is beleértve.

"Még túl korai, hogy egy konkrét tervvel rukkoljunk elő, de egyértelmű, hogy lesz egy, a megfelelő piacra kidolgozott tervünk" - nyilatkozta a Forma-1 hivatalos weboldalának adott interjújában Carey.

"A Formula 1 egy hatalmas, prémium márka, amely azt is jelenti, hogy olyan helyszíneken is jelen kell lennie, mint Los Angeles, New York vagy Miami - vagyis a világ nagyvárosaiban."

A szakember úgy gondolja, hogy a sport népszerűségét növelné az is, ha részese lenne egy "nagy eseménynek".

"A csodálatos autók, a technika és a sztárok - a világ a hősökre épült, globális szempontból ezek találkozóhelye" - válaszolta arra a kérdésre Carey, hogy szerinte mik az F1 legnagyobb értékei. "Nem voltam még az összes helyszínen, de Szingapúr lenyűgöző. A verseny remek - ez a lényeg - és ez egy egyhetes show, zenével és szórakoztatással."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna