Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

"A jövőm a Liberty kezében van" Kiemelt

Bernie Ecclestone elismerte, hogy nincs arra semmilyen garancia, hogy továbbra is a Forma-1-ben maradjon, miután a Liberty Media hamarosan lezárja az átvételi folyamatokat.

A Liberty Media még korábban, 2016-ban 18.7 százalékos részesedést szerzett a Forma-1 anyavállalatából, a Delta Topcoból, azonban szerdán a teljes átvételt jóváhagyta a Motorsport Világtanács (World Motor Sport Council) testülete. A Liberty - amely egyébként várhatóan hamarosan, még az első negyedévben lezárja az üzletet - a formális köröket valószínűleg még ebben a hónapban le fogja bonyolítani.

Még szeptemberben, amikor az amerikai vállalat elkezdte a kivásárlást, Ecclestone úgy nyilatkozott, hogy kifejezetten az új tulajdonosok kérték meg arra, hogy maradjon még további három évig, viszont most elismerte: jövője valójában csak a Liberty kezében van.

"Meg kell néznünk, hogyan tudunk egymáshoz alkalmazkodni" - nyilatkozta a brit milliárdos a Press Associationnek, majd hozzátette: látnia kell, hogy az amerikai óriásvállalat pontosan milyen irányba is szeretne haladni. "Ez amúgy is egy olyan dolog, amely előbb-utóbb be fog következni."

"Vannak dolgok, amiket együtt kell elrendeznünk mielőbb, mielőtt meghalnék vagy történne valami."

"Most éppen a folyamatok közepén vagyunk, és már korábban is számítottunk arra, hogy kivásárolnak minket, ezért egy picit meghátráltam, és úgy vagyok vele, hogy várjunk, övék a cég, és az ő döntésükön múlnak dolgok, hogy miket akarnak, és miket nem."

Arra a kérdésre, miszerint maradni fog-e a következő három évben vagy sem, így felelt: "ezt kérték tőlem. Sőt, megpróbáljuk a csapatot összerakni, akik például a szponzorokat is a kezükben tudják tartani."

"Mint mondtam, nézzük meg, hogyan fog működni" - zárta gondolatait Ecclestone.

 

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna