Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A negativitás nehezíti a Sauber helyzetét? Kiemelt

A Sauber csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn szerint a Forma-1-et övező negativitás miatt egyre kevésbé vonzó a sport a befektetők és a szponzorok számára.

A svájci istálló az utóbbi években anyagi nehézségekkel küszködik, valamint a szezon elején arról is hallani lehetett, hogy az alkalmazottak kifizetésével is csúszásban voltak, e miatt pedig a csapatfőnök egy pár versenyt ki is hagyott annak reményében, hogy a szezon elején zajlott tárgyalások többet hozhatnak a konyhára. Kaltenborn azonban nem sok sikerrel járt, s úgy érzi, hogy ez a sport instabilitásának is köszönhető.

"Nagyon bonyolult helyzet, ugyanis ezen dolgoknak időre van szükségük, hogy kialakuljanak, és nem tudsz többet beleadni.

Ez a környezet, amelybe az embereknek be kell fektetniük, nem egy ideális légkör.

Az összes negativitás, amely körülöleli ezt a sportot felesleges a stabilitás hiányával együtt. A szabályok az utolsó pillanatokban készülnek el és kritizálva vannak még az előtt, hogy életbe léptek volna - mindezek nem segítenek a szponzorkeresésben."

A nehézségek ellenére Kaltenborn szerint a csapata megtanulta, hogyan birkózzon meg a korlátokkal. "Nem tudom, hogy könnyebb-e vagy sem. Sajnos kénytelen vagy hozzászokni néhány dologhoz. Úgy gondolom, hogy az emberek elsősorban a pozitív dolgokra koncentrálnak, ezért próbálsz nem frusztrált lenni, de belül azért tisztában vagy azzal, hogy mi a helyzet."

Utoljára frissítve: kedd, 24 május 2016 19:22
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna