Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A Spanyol Nagydíjig kell várni az újításra? Kiemelt

Bernie Ecclestone szerint leghamarabb a Spanyol Nagydíjon debütálhat az új kvalifikációs rendszer - állítja a motorsport.com.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Forma-1 izgalmasábbá tétele érdekében új kvalifikációs rendszer bevezetésére készül a FOM és az FIA.

Azonban a hírek szerint erre a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon még nem kerülhet sor. "Nagyon sok munka vár ránk a következő hetekben. Nem csak nekünk, de a FOM számára is, hiszen újra kell írni az időzítést kezelő szoftvereket. Ez elég kemény kihívás" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Pat Symonds, a Williams technikai igazgatója.

Ecclestone elmondta, hogy már gőzerővel dolgoznak az új időmérő rendszer technikai hátterén, s azt is elismerte, hogy Melbourne-re még biztosan nem készülnek el. "A szezonnyitón nem lép még érvénybe az új kvalifikációs rendszer, mivel nem leszünk addigra készen, habár azt szerettem volna, ha már az első versenyen debütálhatott volna. Szóval a változások várhatóan a Spanyol Nagydíjon lépnek majd érvénybe" - nyilatkozta az újításokról a Forma-1 "mindenható ura".

Utoljára frissítve: szombat, 27 február 2016 20:39
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna