Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A szokásos létszámmal lesz jelen a rendőrség a Forma-1-es Magyar Nagydíjon

Az idei Forma-1-es Magyar Nagydíj biztosításában az elmúlt évekhez hasonló számú rendőr vesz majd a police.hu tájékoztatása szerint.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) közleményében azt írta: a jövő csütörtöktől vasárnapig tartó rendezvényre várhatóan nagy számban érkeznek magyar és külföldi látogatók amely a település és a környék forgalmát erősen terheli. Emiatt a jövő hét második felében az M3-as autópálya egy szakaszán, Szilasligeten és Mogyoródon is forgalmirend-változásokra kell készülni. A forgalom folyamatosságát minden érintett útszakaszon rendőri irányítással, tájékoztató táblákkal segíti a rendőrség - írták, de ezzel együtt a mogyoródi lakosokat arra kérik, hogy a rendezvény idején gépkocsival csak akkor induljanak el otthonról, ha feltétlenül szükséges, s hogy "a szokásosnál nagyobb türelemmel és toleranciával közlekedjenek".

Kiemelték továbbá, hogy a versenypálya körüli és az oda vezető utakon a verseny minden napján - csütörtök reggeltől hétfő reggelig - megállási tilalom lesz. A szabálytalanul parkoló járműveket a rendőrség elszállíttatja, azokat csak a szabálysértési bírság, illetve a szállítási költség kifizetése után kaphatják vissza a tulajdonosok - tette hozzá a PMRFK.

Idén a magyar rendőrök munkáját szlovák, román és osztrák rendőrök is segítik. Az ő feladatuk elsősorban a külföldi vendégek problémáinak kezelésében való segítségnyújtás, tájékozódásuk könnyítése, okmányaik és járműveik ellenőrzése. Emellett a versenypálya közelében jövő csütörtöktől július 25., hétfő reggelig idén is ideiglenes rendőrőrs működik majd. A Hungaroring melletti rendőrőrs, valamint az egyes konzulátusok képviselőinek elérhetőségeit később a www.police.hu oldalon is közzéteszik - írta a PMRFK.

Utoljára frissítve: szerda, 13 július 2016 19:54