Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A szuperlágy lesz az Olasz Nagydíj favoritja

A Forma-1 abroncsbeszállítója, a Pirelli felfedte, hogy a versenyzők milyen gumiszettekkel készülnek az Olasz Nagydíjra. A közleményből kiderül, hogy a piros jelzésű szuperlágy lesz majd a nagy favorit, de a sárga és fehér csíkozású lágy, és közepes abroncsokkal is számolnak a csapatok.

A Red Bull és a Sauber rendelkezik a legkevesebb szuperlágy készlettel - hat darab/versenyző - míg a legtöbben hét darabbal készülnek a hétvégére. Ez alól kivétel a Force India versenyzője, Nico Hülkenberg aki nyolc, és a Haas pilótái, akik kilenc szuperlágy gumival vágnak majd neki az Olasz Nagydíjnak.

A lágy abroncsok választási tartománya egytől ötig, míg a közepes keverékeké egytől háromig terjed.

Az idei szabályok értelmében minden versenyző 13 szettet kap egy futamra, amelyből két szettet választ ki a Pirelli, s a verseny alatt az egyiket kötelező felrakni. A további tíz darabos készletből a csapat, és a pilóta tetszés szerint szabadon választhat.

Az Olasz Nagydíjra jövőhét végén kerül sor.

Utoljára frissítve: kedd, 23 augusztus 2016 13:30
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna